Παμλίδης για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο ΠΑΣ-ΑΕΚ: «Θέλω να δω πως το έχασα. Χίλιες φορές άμα στήσω την μπάλα, δεν μπορεί να πάει στο δοκάρι»

Newsroom
..

bet365

Ο Παμλίδης μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ για την εικόνα του «Αγιαξ της Ηπείρου», κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και για το πώς δεν κατάφερε να σκοράρει εξ' επαφής στο 10'.

Την ήττα (1-0) από την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» γνώρισε απόψε (26/11) ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς όπου στο 10' βρέθηκε φάτσα με το γκολ. Ο Παμλίδης όμως δεν βρήκε στόχο προ κενής εστίας αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Στάνκοβιτς και ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στη NOVA για τη συγκεκριμένη φάση. «Να πω την αλήθεια κι εγώ θέλω να δω πως το έχασα. Χίλιες φορές άμα στήσω την μπάλα δεν μπορεί να πάει στο δοκάρι. Αλλά όλα μπαίνουν και όλα χάνονται», είπε χαρακτηριστικά.

Για το παιχνίδι σχολίασε ότι «νομίζω ότι είχαμε μια καλή παρουσία στο γήπεδο, φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί, κρατήσαμε το καλό πρόσωπο που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και συνεχίσαμε και σήμερα με μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε η εμφάνιση μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα για μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο». Για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου υπογράμμισε πως «μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακριβώς αυτό λέγαμε, ότι δεν μας έπαιρνε άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε και νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και στο σημερινό, βγάλαμε αντίδραση. Βέβαια δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Κρατάμε όμως τις δύο καλές εμφανίσεις. Θα πρέπει, βέβαια, να αναγνωρίσουμε και τον αντίπαλο. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να σταθούμε στο πλάνο που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για τη στήριξη της διοίκησης και των παικτών στον προπονητή Θανάση Στάικο. «Ολοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε όλοι ένα, είμαστε πραγματικά μία οικογένεια κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Θεωρώ ότι είμαστε σύσσωμοι ως ομάδα και φαίνεται στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα