Λαμία-Ατρόμητος: Ματσάρα, στο 22' το σκορ ήταν 2-2 και υπήρχε ακόμη ένα χαμένο πέναλτι! (vids)

Newsroom
...

bet365

Στο «Αθανάσιος Διάκος» «τρέχει» ένα... τρελό παιχνίδι, αφού ο Ατρόμητος κέρδιζε μόλις στο 8' με 2-0, στο 17' «έχασε» πέναλτι και τελικά στο 22' η Λαμία ισοφάρισε σε 2-2!

Εντυπωσιακά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης του «Αθανάσιος Διάκος» όπου συγκρούονται Λαμία και Ατρόμητος, αφού στο 22' και σε απόσταση 18' είχαν ήδη σημειωθεί τέσσερα γκολ, από δύο εκατέρωθεν, ενώ συν τοις άλλοις οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν και πέναλτι!

*Οι Περιστεριώτες έκαναν στο 4' το 0-1, όταν ο Ασεβέδο σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κοσέλεφ.

*Λίγο αργότερα (8') οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Εντερ Γκονζάλες ύστερα από μπαλιά του Βαλένσια και πήραν προβάδισμα δύο γκολ.

*Οι γηπεδούχοι όμως μείωσαν στο 13' σε 1-2 με σουτ του Μαρτίνεθ που πήρε το «ριμπάουντ» ύστερα από πρώτο του Καρλίτος και έτσι «ξαναμπήκαν» στο ματς.

*Μέχρι που φτάσαμε στο 17', όπου και καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου, σε μαρκάρισμα του Τζανδάρη επί του Τσακμάκη. Το VAR «συμφώνησε» με τον ρέφερι και στο 19' ο Βαλένσια εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, αλλά ο πορτιέρε Κοσέλεφ τον «νίκησε» από τα 11 βήματα.

*Ετσι φτάσαμε στο 22' όπου ο Σλίβκα μετά από προσπάθεια και μπαλιά του Καρλίτος σκόραρε για τους γηπεδούχους, ισοφάρισε σε 2-2 και η αναμέτρηση... ξεκίνησε ουσιαστικά από την αρχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα