ΠΑΟΚ: To «καλώς ήρθες» των ΠΑΟΚτσήδων στον Πάμπλο Γκαρσία (vid)

Ο «μαχητής» Πάμπλο Γκαρσία επιστρέφει στο γήπεδο που λατρεύτηκε

bet365

H επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στο δεύτερο «σπίτι» του, για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην άλλη άκρη του πάγκου. Το «καλώς ήρθες» των οπαδών του ΠΑΟΚ με το που πάτησε το πόδι του στην Τούμπα.

Η «επιστροφή» του Πάμπλο Γκαρσία είναι από μόνη της ιντριγκαδόρικη, όλοι θα περιμένουν να δουν την στάση της εξέδρας και του κόσμου του ΠΑΟΚ απέναντι του μόλις πρωτοπατήσει το χορτάρι της Τούμπας και φυσικά το απόλυτα ιντριγκαδόρικο «ενσταντανέ» για την καθιερωμένη χαιρετούρα ίων δύο προπονητών πριν από την σέντρα, εκεί δίπλα από τη γραμμή του άουτ.

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν πως οι σχέσεις του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι τυπικές για διαφόρους λόγους…

Η αποστολή του Πανσερραϊκού έφτασε με μια δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση στην Τούμπα και ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν από τους πρώτους που κατέβηκαν από το λεωφορείο παίρνοντας το δρόμο αυτή τη φορά για τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη της αποστολής του Πανσερραϊκού στην Τούμπα:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα