Σοκαρισμένη η οικογένεια Γκάμαρη μετά την επίθεση: Μη κατοικίσιμο το σπίτι της, στην ταράτσα τα παιδιά και οι γονείς του ρέφερι μετά την έκρηξη!

Το μαγαζί του Γκάμαρη

bet365

Η επίθεση στο μαγαζί του Ανδρέα Γκάμαρη που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης έχει σοκάρει την οικογένεια του Έλληνα ρέφερι που έχει υποστεί ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ. 

Ο Ανδρέας Γκάμαρης δεν περνάει και τις πιο εύκολες ώρες μετά την επίθεση στο μαγαζί του, η οποία προξένησε σοβαρές ζημιές και στο σπίτι του. Ήταν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα όταν ο ίδιος ο ρέφερι αντιλήφθηκε άκουσε τα τζάμια του μαγαζιού του να σπάνε με κρότο. Με μεγάλη δύναμη. Βγήκε στο μπαλκόνι, είδε την κατάσταση που επικρατούσε και αφού τύλιξε με κουβέρτες τα δύο μικρά παιδιά του ανέβηκε στην ταράτσα μαζί με την οικογένειά του.

Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο στην οικογένεια μετά από αυτήν την επίθεση. Άπαντες ήταν σοκαρισμένοι και ο Γκάμαρης ξόδεψε σχεδόν μισή μέρα τόσο για να δει τι ζημιές υπάρχουν όσο και για την κατάθεσή του. Η αστυνομία και το αρμόδιο τμήμα πήγαν πρώτα στο σπίτι του για αποτυπώματα και βέβαια εντόπισαν και τον εμπρηστικό μηχανισμό. Στη συνέχεια ο Γκάμαρης πήγε στην ασφάλεια όπου κατέθετε για αρκετή ώρα.

Ο ίδιος κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ότι κανείς δεν τον έχει απειλήσει, ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τη δουλειά του (μαγαζί με λευκά είδη στο Περιστέρι) και πως δεν πάει πουθενά το μυαλό του για το ποιός μπορεί να είναι πίσω από μία τέτοια επίθεση. Βέβαια αυτή τη στιγμή το σπίτι και - ειδικά - το μαγαζί, στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα έχουν υποστεί ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ. Το σπίτι είναι μη κατοικίσιμο (με μαυρίλα μέσα, κάπνα και στάχτες) και το μαγαζί έχει αδιανόητα πολλές ζημιές.

Μάλιστα στον έναν εκ των δύο ορόφων μένουν οι γονείς του Γκάμαρη. Και εκείνοι ανέβηκαν στην ταράτσα για να μην έχουν αναπνευστικά προβλήματα μετά την έκρηξη. Το ωστικό κύμα έσπασε τα τζάμια και στον εσωτερικό χώρο υπάρχουν πολύ σοβαρές ζημιές. Αυτό, βέβαια, είναι το... λιγότερο καθώς το σοκ της οικογένειας και το πώς και το πόσο γρήγορα θα ανακάμψει από όλο αυτό είναι το πρώτιστο για τον ρέφερι. Ο ίδιος ο Γκάμαρης πάντως δεν έδειξε να σκέφτεται να σταματήσει από τη διαιτησία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα