Έριξαν γκαζάκια στον διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη: Κινδύνευσε η οικογένειά του

Newsroom
Ανδρέας Γκάμαρης

bet365

Άγνωστοι έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό στο μαγαζί του Ανδρέα Γκάμαρη και από την φωτιά η οικογένειά του χρειάστηκε να ανέβει στην ταράτσα.

Ακόμα μία μαύρη σελίδα φαίνεται πως γράφεται στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την επίθεση στον Ανδρέα Γκάμαρη που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, περίπου στις 2:00, άγνωστοι που είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησίασαν την επιχείρηση που έχει ο διαιτητής στο Περιστέρι και έριξαν μέσα γκαζάκια, τα οποίο εξεράγησαν.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αμέσως προκλήθηκε πυρκαγιά που επεκτάθηκε στον χώρο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η οικογένεια του 40χρονου που μένει από πάνω. Μάλιστα από την φωτιά εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν από το χώρο, βρίσκοντας... καταφύγιο στην ταράτσα μέχρι τη στιγμή που έφτασε η πυροσβεστική.

Ο διαιτητής σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε στις αρχές ότι δεν έχει διάφορες με κανέναν, δεν έχει δεχθεί απειλές και πότε δεν είδε κάτι ύποπτο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών και τα σχετικά πλάνα τα έχει στην κατοχή της πλέον η ελληνική αστυνομία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα