Μπέζος στα Gazzetta Awards 2022 by bwin: «Άνθρωποι σαν τον Μπάγεβιτς φεύγουν απ' την μετριότητα και δημιουργούν έναν μύθο» (vid)

Newsroom
Μπέζος στα Gazzetta Awards 2022 by bwin: «Άνθρωποι σαν τον Μπάγεβιτς φεύγουν απ' την μετριότητα και δημιουργούν έναν μύθο» (vid)

bet365

Ο δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βράβευσε τον άλλοτε προπονητή των ΑΕΚ και Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγεβιτς ως Legend στα Gazzetta Awards 2022 by bwin και μίλησε με θαυμασμό για τον Σέρβο κόουτς.

Ο Γιάννης Μπέζος ανέλαβε να παραδώσει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς το βραβείο Legend στα Gazzetta Awards 2022 by bwin. Λίγο μετά τα λόγια καρδιάς του συγκινημένου «Ντούσκο», ο Έλληνας ηθοποιός πήρε το μικρόφωνο και μίλησε με δέος για τον Σέρβο προπονητή.

«Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι. Η λέξη legend που χρησιμοποιούμε στα σύγχρονα ελληνικά, είναι ο μύθος, πολύ ωραία λέξη η ελληνική. Ο μύθος είναι αυτό που λέμε από στόμα σε στόμα, αυτό που λέμε μεταξύ μας και κυρίως αυτό που ταξιδεύει μέσα στη μνήμη και στην καρδιά μας. Στο πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγεβιτς τιμούμε κάτι τέτοιο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σημεία αναφοράς είδα ένα σημείο αναφοράς, διότι φεύγουν από την μετριότητα κι από την ανοησία και δημιουργούν ακριβώς έναν μύθο. Δηλαδή αυτό που θα πρέπει να μας παραδειγματίσει. Επειδή είχα την πολύ μεγάλη χαρά να τον παρακολουθήσω απ' την εξέδρα όταν ήμουν πολύ νέος τον θυμάμαι πόσο είχε το βλέμμα στον ορίζοντα. Που σημαίνει ένας άνθρωπος που έβλεπε τον αθλητισμό διαφορετικά και όχι μόνο τον αθλητισμό και τη ζωή. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και προσωπικότητας. Ήταν και παραμένει ένας γνήσιος καλλιτέχνης του αθλήματος. Νομίζω από τέτοια σημεία αναφοράς έχουμε ανάγκη. Ντούσαν Μπάγεβιτς σας ευχαριστώ πολύ που μου κάνατε την τιμή να σας τιμήσω», ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα