Ντέμης για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Το φάουλ δεν είναι αναγκαστικά κόκκινη στον Ίνγκασον» (vid)

Newsroom
Ντέμης για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Το φάουλ δεν είναι αναγκαστικά κόκκινη στον Ίνγκασον» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την διαιτησία του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τις φάσεις που διαμαρτύρονται οι δύο ομάδες.

Από την Κυριακή το βράδυ, υπάρχει μεγάλη κουβέντα για την διαιτησία του Έσπεν Έσκας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την Ένωση να διαμαρτύρεται για κόκκινη που θα έπρεπε να δείξει στον Ίνγκασον για το μαρκάρισμα στον Γκαρσία και τους γηπεδούς για αυτή που θα έπρεπε να πάρει ο Αραούχο για την φάση με τον Ολιβέιρα.

Τις φάσεις αυτές, αλλά και γενικότερα τις αποφάσεις του Νορβηγού, σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports, λέγοντας...

«Όσον αφορά την διαιτησία, μια χαρά συνεπής ήταν ο διαιτητής. Διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, διαμαρτύρεται και ο ΠΑΟΚ, όταν διαμαρτύρονται και οι δύο για την διαιτησία, χωρίς να σκεφτείς τίποτε άλλο λες μάλλον τα πήγε καλά.

Θα μπορούσε να σφυρίξει φάουλ, αλλά δεν είναι αναγκαστικά κόκκινη κάρτα. Για να είναι κόκκινη κάρτα, πρέπει να είναι σε θέση για γκολ και να έχει μπάλα στην κατοχή του... Το αν είναι ή δεν είναι στην κατοχή του, είναι κάτι που συζητιέται. Είναι δεν είναι φάουλ; Είδα έναν διαιτητή που άφηνε τα μαρκαρίσματα. Εγώ ΑΕΚ είμαι... Θα μπορούσε να βγάλει στον Άμραμπατ σε μία φάση από αριστερά, αλλά το άφηνε το παιχνίδι. Όσον αφορά τον Αραούχο, είναι σχεδόν σίγουρο οτι ο Ολιβέιρα προσπαθεί με το αριστερό πόδι να πατήσει στο έδαφος για να προστατεύσει την μπάλα, αλλά.... Ήταν πολύ γρήγορη η επέμβαση του Αραούχο και ήταν σα να μπήκε κάτω από το πόδι του Ολιβέιρα. Ο Ολιβέιρα με το που ένιωσε οτι τον πατάει, το σήκωσε. Δεν νομίζω οτι αυτά είναι κόκκινες. Καθαρός παίκτης ο Αραούχο, παθιασμένος. Η κίτρινη κάρτα είναι επειδή πηγαίνει με τις τάπες. Ο διαιτητής είχε μία συνέπεια. Σωστά η λάθος, κατά τη γνώμη μου δεν θα ασχοληθούμε με την διαιτησία».

Δείτε τα όσα είπε, στο τέλος του παρακάτω video...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα