Άρης: Αποστολή στην Κρήτη με τις δύο γνωστές απουσίες

Άρης: Αποστολή στην Κρήτη με τις δύο γνωστές απουσίες

Newsroom
Άρης: Αποστολή στην Κρήτη με τις δύο γνωστές απουσίες

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (20/2, 19:30) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρσία.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του ενώ ο Μάνου Γκαρσία προ ημερών εγχειρίστηκε στον χιαστό έπειτα από τη ρήξη που υπέστη. Εκτός αποστολής είναι και ο τραυματίας Μαρμαρίδης καθώς επίσης και οι Χαΐροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης και Καρακασίδης. Μάλιστα με τον Ιζέτ Χαΐροβιτς έχει συμφωνηθεί η πρόωρη λύση του συμβολαίου του και απλά οι δύο πλευρές περιμένουν την 30η του Μάη.

Παρά τα όποια προβλήματα υπήρξαν στη διάρκεια της προετοιμασίας με πιο σοβαρό την ίωση που ταλαιπώρησε τον Πίτερ Ετέμπο, ο Νιγηριανός είναι κανονικά στην αποστολή των «κίτρινων». Αυτή απαρτίζεται από τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα