Ο Λουτσέσκου αποθεώνει τον Αλμέιδα: «Φανταστικός προπονητής, έκανε την ΑΕΚ να πιστέψει στον τίτλο»!

Ο Λουτσέσκου αποθεώνει τον Αλμέιδα: «Φανταστικός προπονητής, έκανε την ΑΕΚ να πιστέψει στον τίτλο»!

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανταπέδωσε τα καλά λόγια του Αργεντινού συναδέρφου του και τον αποθεώνει για τη δουλειά του στην ΑΕΚ. Η αποψινή μάχη των δύο στη σκακιέρα της Τούμπας προμηνύεται άκρως εντυπωσιακή…

ΠΑΟΚ Vs AEK και Ραζβάν Λουτσέσκου εναντίον Ματίας Αλμέιδα. Η μάχη των πάγκων στη σκακιέρα της Τούμπας είναι από μόνη της άκρως ενδιαφέρουσα, άλλωστε οι δύο προπονητές έχουν τη δική τους φιλοσοφία η οποία αποτυπώθηκε πολύ έντονα και στην πρώτη παρτίδα των δύο «Δικεφάλων» τον περασμένο Οκτώβριο στην OPAP Arena.

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στο συνδρομητικό κανάλι πριν από δύο ημέρες έμοιαζαν με παράσημο για τη δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου. «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος», σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ και αποθέωσε τον Ρουμάνο συνάδερφό του λέγοντας πως «ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει καλή λειτουργία, έχει ένα καλό και όμορφο στυλ ποδοσφαίρου, σέβομαι τον αντίπαλο όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους. Έχουν ένθερμους οπαδούς, έναν εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές».

Τα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα για την εξαιρετική εικόνα του ΠΑΟΚ και τις δυσκολίες που κρύβει η αποψινή «αετομαχία» της Τούμπας στο δρόμο προς τον τίτλο, πάνω κάτω μεταφέρονται και από τους ρεπόρτερ της Ένωσης, αν κρίνω από όσα περιέγραψε ο Γιώργος Τσακίρης στο δικό του σημείωμα στο Gazzetta, ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Μπορεί όλοι μα όλοι να κράτησαν τις νέες αναφορές του Λουτσέσκου περί «σκανδάλων, διαιτητών, VAR», άλλωστε αυτή η κουβέντα ποτέ δε θα τελειώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πάντοτε θα «πουλάει» στο κοινό, ωστόσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε να αποθεώσει τον Αργεντινό συνάδερφό του για την εξαιρετική εικόνα της ΑΕΚ.

«Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα με φανταστικό προπονητή, όπως είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Έχει κατορθώσει να δώσει ένα συγκεκριμένο στυλ στην ομάδα της ΑΕΚ, κάτι που φαίνεται μέσα από τη δουλειά και τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Επίσης, έχει καταφέρει να δώσει στην ΑΕΚ την ελπίδα ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Όλα αυτά κάνουν τη μεταξύ μας αναμέτρηση πολύ ενδιαφέρουσα και για τις δύο ομάδες», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της Nova.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα