Αλμέιδα: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός του πρωταθλήματος, ξέρουμε τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε»

Newsroom
Αλμέιδα: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός του πρωταθλήματος, ξέρουμε τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε»

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το τι περιμένει να βρει στην Τούμπα.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη «NOVA» και ανέφερε τι περιμένει να βρει στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα: «Η ομάδα έχει σταματήσει να σκέφτεται το προηγούμενο ματς και δουλεύουμε για τον ΠΑΟΚ».

Πως το περιμένει το ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που έχει καλή λειτουργία, έχει ένα καλό και όμορφο στυλ ποδοσφαίρου, σέβομαι τον αντίπαλο όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους. Έχουν ένθερμους οπαδούς, έναν εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, πολλούς νεαρούς παίκτες, κάτι παρόμοιο διαθέτουμε και εμείς. Αυτό που επιθυμώ να βγει ένα ωραίο θέαμα και ξέρουμε καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε».

Αν βλέπει διαφορές στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς το σύστημα είναι παρόμοιο αλλά ναι διατηρούν μια κεντρική ιδέα».

Για τη μάχη του τίτλου ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες κάτι που συμβαίνει μετά από πάρα πολλά χρόνια: «Εμένα είναι η πρώτη μου εμπειρία και πραγματικά είναι ένα όμορφο πρωτάθλημα. Το ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που επιδιώκουν έναν κοινό στόχο, κάνει το πρωτάθλημα να βελτιώνεται και μας αρέσει σε όλους να βρισκόμαστε σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Μακάρι κάθε φορά να είναι όλο και περισσότερες οι ομάδες και με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθεί το πρωτάθλημα. Θα υπάρχει καλύτερο θέαμα και ποδοσφαιριστές. Εμείς οι προπονητές θα πιέσουμε τον εαυτό μας παραπάνω, κάνει καλό και στην εθνική Ελλάδος αυτός ο ανταγωνισμός, μακάρι να συνεχίζει να βελτιώνεται με αυτόν τον τρόπο αυτή η κατάσταση».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα