Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (19/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (19/02) στο Gazzetta

bet365

Στο σύνολό τους, τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής ασχολούνται φυσικά με την 11η σερί νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, στροφή τίτλου με το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

«Για... πλάκα ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό»

Sport Day: Η ομάδα του Μπαρτζώκα στραγγάλισε τον λούζερ στο β' ημίχρονο Παναθηναϊκό και τον νίκησε για... πλάκα. Φωτιές Καραπαπά για Φωτιά και Σιδηρόπουλο. Επικίνδυνη έξοδος για την ομάδα ποδοσφαίρου στη Λαμία. Ξέσπασε με Κουρμπέλη και Σπόραρ ο Παναθηναϊκός επί του Βόλου, στροφή τίτλου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Live Sport: Εξοχος ο Παναθηναϊκός επί του Βόλου, 11η ΦΑΠΑ ο Ολυμπιακός στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος, Ράντονιτς καταστρέφει το τριφύλλι, μέγας Σπανούλης, 1ος τελικός στην ιστορία του Περιστερίου. Του πήρε τον αέρα ο Ολυμπιακός του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ. Προφυλάσσει Χάμες με Λαμία ο Μίτσελ. Χωρίς ανάσα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ντέρμπι αποδείξεων στην κατάμεστη Τούμπα.

Φως των Σπορ: Φουλ του 11! Με την 11η σερί νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό (81-65) ο Ολυμπιακός αγγίζει το 11ο Κύπελλο Ελλάδας. Εγραψε ιστορία το Περιστέρι. Μίλησε πάλι τελευταίος ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ επί του Παναθηναϊκού. Υποχρέωση της ομάδας ποδοσφαίρου να νικήσει στη Λαμία.

Κόκκινος Πρωταθλητής: 11-0, ηδονή χωρίς τέλος. Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Παναθηναϊκό με 81-65. Με Κανός στη Λαμία. Ο Μίτσελ εμπιστεύεται από την αρχή τον Σέρτζι. Δεν υπολογίζει Χάμες και Εμβιλά. Διαθέσιμος ξανά ο Μπιέλ, ο Ντόη και Ρέαμπτσιουκ.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Στροφή τίτλου, με μπάλα και πάθος

Ώρα των Σπορ: Μεγάλο μπαμ με Οριόλα η ΑΕΚ στο μπάσκετ. Με μπάλα και πάθος η ΑΕΚ στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πινέδα: «Όποιος κληθεί να παίξει θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Metrosport: Μην ανησυχείτε μετρήθηκαν τα δοκάρια, ο βασικός τίτλος της εφημερίδας. Ο ΠΑΟΚ δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις νίκης μέσα στο γήπεδο. Φάρμακο η νίκη με τον ΟΦΗ για τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα