Super League: Στη Λαμία για να διατηρήσει τη διαφορά από την κορυφή ο Ολυμπιακός

Newsroom
Super League: Στη Λαμία για να διατηρήσει τη διαφορά από την κορυφή ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται εκτός έδρας με την ουραγό Λαμία με στόχο να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο ματς της 23ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League είναι αυτό που διεξάγεται στην Τούμπα (20:30) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ανοίγει στις 16:00 στη Λαμία με την τοπική ομάδα που μάζεται στην ουρά για την αποφυγή του υποβιβασμού να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει μόνο νίκη για να διατηρηθεί στους πέντε βαθμούς από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας θα κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Κυριάκο Παπαδόπουλο. Πάντως υπάρχουν διάφορες απουσίες καθώς τιμωρημένος είναι ο Σιμόν, εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι μένουν οι Μπεχαράνο και Αντέτζο ενώ επίσης δεν είναι στην αποστολή και οι Σαράνοφ, Πάβλοβετς και Τόσιτς. Αντίθετα επιστρέφουν οι Ντε Βινσέντι και Στάνκο. Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Ρόμανιτς.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι η απουσία που ξεχωρίζει από την αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Κολομβιανός σταρ προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεών του. Κατά τα άλλα εκτός είναι και o Σισέ ενώ επέστρεψαν στους εκλεκτούς οι Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Βρουσάι και Μπουτούτσι. Ως γνωστόν τιμωρημένος είναι ο Εμβιλά και τραυματίας ο Ρέτσος. Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την 23άδα είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Στις 19:30 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θέλει να ξεπεράσει το βαρύ 6-1 με το οποίο ηττήθηκε στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, φιλοξενώντας τον Ιωνικό, ο οποίος έχει καταφέρει με τους βαθμούς που έχει μαζέψει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη συνεχίζοντας να παλεύει για τη σωτηρία του.

Στον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Σενγκέλια. Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Ανέστης, Στεργιάκης, Νταγκό και Βοΐλης. Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Κοντογιάννης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Με τέσσερις απουσίες ταξίδεψε στο Αγρίνιο ο Ιωνικός. Εκτός παραμένουν οι Σόουζα και Γούλερι, ενώ για τους Νικαιώτες δεν είναι διαθέσιμοι και οι Ρομαό και Κάνιας που είναι τιμωρημένοι. Η αποστολή του Ιωνικού: Αλέν, Χριστοδούλης, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Μπουένα, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Καμπράλ, Μάνος, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής:

Λαμία - Ολυμπιακός (16:00) CosmoteSport 1

Παναιτωλικός - Ιωνικός (19:30) CosmoteSport 1

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (20:30) NovaSports Prime

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα