Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν

bet365

Ο Βραζιλιάνος πολύπειρος αριστερός μπακ ολοκληρώνει και τυπικά πια τη θητεία του στον Ολυμπιακό μετά από ένα διάστημα περίπου 6 μηνών με τους Πειραιώτες να τν ευχαριστούν.

Ήταν μία προδιαγεγραμμένη εξέλιξη με τον Ολυμπιακό να επικοινωνεί επίσημα το απόγευμα του Σαββάτου τους τίτλους τέλους με τον Μαρσέλο, που έκλεισε και τυπικά 3 Σεπτεμβρίου και αποχωρεί στις 18 Φεβρουαρίου. Η πειραϊκή ΠΑΕ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο. Το τιτίβισμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους! #Olympiacos #Marcelo

Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους! #Olympiacos #Marcelo pic.twitter.com/leZyFkhyxg

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα