Ολυμπιακός: Έτοιμος να λύσει το συμβόλαιο του ο Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Έτοιμος να λύσει το συμβόλαιο του ο Μαρσέλο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έτοιμος να λύσει το συμβόλαιο του ο Μαρσέλο

bet365

Παρελθόν θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του.

Στα τελευταία παιχνίδια ο Μαρσέλο ήταν ένα όνομα το οποίο απουσίαζε από τους εκλεκτούς του Μίτσελ για τον Ολυμπιακό και ακόμα και στις τελευταίες δηλώσεις του, ανέφερε ότι είναι τραυματίας. Εν τέλει ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ φαίνεται πώς βρίσκεται κοντά στο τέλος από τον ελληνικό σύλλογο καθώς είναι σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του με τους «Ερυθρόλευκους».

Παράλληλα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα story στο οποίο φαίνεται μία συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας το emoji με το κλειστό ματάκι, ανοίγοντας ξανά τη... συζήτηση για την Αλ Νασρ όπου βρίσκεται ο Πορτογάλος αστέρας. Ο Μαρσέλο λοιπόν φαίνεται πως μετράει πια αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αριστερός μπακ δεν... έδεσε με την ομάδα αλλά και τον Μίτσελ όπως θα περίμενε και ο ίδιος αλλά και ο πειραϊκός σύλλογος και με δεδομένο πως έχει κρούση από πλούσια ομάδα αποχωρεί.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος σταρ έκανε 10 ματς με 3 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το τελευταίο διάστημα εκτός από τις ενοχλήσεις που είχε ήταν εμφανώς εκτός των πλάνων του Ισπανού κόουτς των Πειραιωτών. Άρα όσο συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση έπρεπε να βρεθεί μία λύση. Η ενδεδειγμένη λύση για όλους καθώς ο παίκτης έχει και μεγάλο συμβόλαιο. Αυτή η λύση είναι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μαρσέλο - δεν είναι σαφές από ποια ομάδα αυτή τη στιγμή - και ενώ από την πατρίδα του τον ήθελαν ομάδες όπως οι Φλουμινένσε και Μποταφόγκο. Όλα δείχνουν πως θα λύσει άμεσα το συμβόλαιό του - ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο και βέβαια κοινή συναινέσει - για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Οι «Ερυθρόλευκοι» είχαν κλείσει τον Βραζιλιάνο σταρ με συμβόλαιο για 1+1 χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου (είχε ανακοινωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα