ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Αγγελου Αναστασιάδη στο Ωνάσειο

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Αγγελου Αναστασιάδη στο Ωνάσειο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Αγγελου Αναστασιάδη στο Ωνάσειο

bet365

Ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, ευχαριστεί τους ιατρούς και το προσωπικό του Ωνασείου μετά τη νέα χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε η σύζυγος του, Βιβή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Άγγελου Αναστασιάδη προς όλο το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ωνασείου, μετά τη νέα επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η σύζυγος του, Βιβή.

Πιο αναλυτικά:

«Ο Β´ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Α. Αναστασιάδης, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ωνασείου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και την υψηλού επιπέδου φροντίδα της συζύγου του Βιβής.

Ειδική μνεία αξίζει στους καρδιολόγους Βαγγέλη Λεοντιάδη και Γιάννη Ιακώβου, καθώς και στους φίλους καρδιολόγους της Θεσσαλονίκης Ηλία και Βλάσση Νινιό για την επέμβαση που έχει πραγματοποιηθεί μόνο σε άλλους δυο μεταμοσχευμένους στην Ελλάδα και πρώτη φορά με τόσο μεγάλη επιτυχία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα