ΠΑΟΚ: «Πρόταση 10 εκατ. για Κωνσταντέλια ετοιμάζει η Μίλαν - Επαφές μεταξύ Μπότο και Μαλντίνι»

Newsroom
ΠΑΟΚ: «Πρόταση 10 εκατ. για Κωνσταντέλια ετοιμάζει η Μίλαν - Επαφές μεταξύ Μπότο και Μαλντίνι»

bet365

Πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει η Μίλαν για τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου μόλις ολοκληρώθηκε, αλλά η Μίλαν κοιτάζει ήδη το μέλλον με τον 19χρονο Γιάννη Κωνσταντέλια να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των στόχων της!

Σύμφωνα με το TuttomercatoWeb.com, οι «Ροσονέρι» ενημέρωσαν τον ΠΑΟΚ ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, ο Πάολο Μαλντίνι, αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή των ασπρόμαυρων Ζοζέ Μποτό.

Όπως είναι ήδη γνωστό και σημειώνεται και στα ιταλικά Μέσα, ο 19χρονος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και των Σάλτσμπουργκ και Σεβίλλης, κι οι πρωταθλητές Ιταλίας θα πρέπει να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό αν θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους το «διαμάντι» του Δικεφάλου του Βορρά.

Οι δύο προαναφερθείσες ομάδες έχουν ήδη «καταθέσει προτάσεις ύψους 10 και 7 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα χωρίς να έχουν ικανοποιήσει ακόμη πλήρως τα αιτήματα του ελληνικού συλλόγου που θεωρεί τον Κωνσταντέλια παίκτη με τεράστια προοπτική και ζητάει 15-20 εκατομμύρια. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα