Μελισσανίδης: «Η Νέα Φιλαδέλφεια σε άλλη τροχιά, η ομάδα φέρνει αποτελέσματα που περιμέναμε χρόνια»

Μελισσανίδης: «Η Νέα Φιλαδέλφεια σε άλλη τροχιά, η ομάδα φέρνει αποτελέσματα που περιμέναμε χρόνια»

Newsroom
Μελισσανίδης: «Η Νέα Φιλαδέλφεια σε άλλη τροχιά, η ομάδα φέρνει αποτελέσματα που περιμέναμε χρόνια»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμήθηκε από την πολιτιστική λέσχη φίλων της ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου της «Ένωσης».

Ο ισχυρός άνδρας τη ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης βραβεύτηκε από τον πολιτιστική λέσχη των φίλων των «κιτρινόμαυρων» για την δημιουργία του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον ίδιο να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενθουσιώδης στις δηλώσεις του για το μέλλον της «Ένωσης» και της περιοχής.

«Μπήκαμε στο γήπεδο μας και σύντομα θα κάνουμε και τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς. Έχετε διαπιστώσει όλοι, ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε. Τέλος καλό, όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως βασικό θέμα την ανάλυση της Συνθήκης της Λοζάνης (1923) από τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ και αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άγγελο Συρίγο, ενώ ο νομικός για Ευρωπαϊκά Θέματα Βίκτωρ Βασιλειάδης, αναφέρθηκε στην Κυπριακή πραγματικότητα κατά τη δεκαετία του ’20.

Στην εκδήλωση, εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Παντελής Νικολάου, το ιστορικό στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ Νίκος Μπαμπανικολός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα