Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/02) στο Gazzetta

bet365

Η νίκη στο «Κλ.Βικελίδης» που αναζητούν Άρης και Παναθηναϊκός για διαφορετικούς λόγους, η πίστη του Ολυμπιακού ότι γυρνάει η κατάσταση και το διπλό της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ γυναικών στα πρωτοσέλιδα του σημερινού αθλητικού Τύπου.

Ο Παναθηναϊκός για το διπλό κορυφής κόντρα στον Άρη, ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι γυρίζει

Sport Day: Ώρα για ανατροπή! Ο ΠΑΟ για το διπλό κορυφής κι αυτοπεποίθησης απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη για να δείξει στον ανταγωνισμό του ότι επέστρεψε για τα καλά. Αντίδραση! Η αντιμετωπίση της δύσκολης κατάστασης και τα παιχνίδιαπου θα κρίνουν πλέον πολλά για τον Ολυμπιακό.

Live Sport: Ματς ορόσημο. Ο Παναθηναϊκός στο «Κλ.Βικελίδης» θέλει να εδραιώσει το restart του μετά τον καταστροφικό Γενάρη και να παραμείνει στην κορυφή. Με Μίτσελ και... βλέπουμε. Κανονικά στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ισπανός, ποια είναι η επόμενη μέρα. «Βομβαρδισμός» στα Λιόσια (81-95). Σούπερ Λαύριο ισοπέδωσε την ΑΕΚ στο «σπίτι» της με ήρωες Ζάρα και Κόουλ.

ΦΩΣ των Σπορ: Δεν έμπαινε η Μπάλαν. Επειγόντως γιατρειά για τον Ολυμπιακό, που παίζει τελικό στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό! Έβαλε δύσκολα! Η εξαιρετική Ματαρό έσπασε το αήττητο των δύο των «ερυθρολεύκων» που θα πάνε στην Ισπανία σε δύο εβδομάδες για την υπέρβαση και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Champions League.

Πρωταθλητής: Πίστη, ότι... γυρίζει! Οι πέντε κινήσεις του Μίτσελ που αλλάζουν το σκηνικό. Μίτσελ: «Με δουλειά και βελτίωση θα απαντήσω στην κριτική». Πασχαλάκης: «Μπορούμε, δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω».

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Τεράστιο διπλό από τις κοπέλες της ΑΕΚ στο βόλεϊ στην έδρα του ΠΑΟ, νίκη για restart επιθυμεί ο Άρης

Ώρα των Σπορ: ΝΑΙ, ΡΕ ΨΥΧΑΡΕΣ! Μεγάλο «διπλό» μέσα στην έδρα του ΠΑΟ (2-3 σετ) από τα κορίτσια της ΑΕΚ, που φέτος έχουν και ποιότητα, αλλά και πάθος για τις κούπες. ΑΕΚ σημαίνει επίθεση! Μακράν το πιο θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο στη χώρα, παίζει η «Ένωση», που σε δύο μήνες, έχει ρίξει 6 «τριάρες», 2 «τεσσάρες» και έχει βάλει συνολικά 32 γκολ με 13 διαφορετικούς σκόρερ.

Metrosport: Restart! Νίκη για πολλούς λόγους θέλει ο Άρης στο ντέρμπι με ΠΑΟ! Νέα «όπλα»! Κι άλλη ποιότητα και εμπειρία προσθέτει ο ΠΑΟΚ με τους ετοιμοπόλεμους Τάισον και Κεντζιόρα. Κομβικός ο αγώνας της Τρίπολης στη διατήρηση της διεκδίκησης του τίτλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα