Ολυμπιακός: Το 0/4 του Μπακαμπού και ο κακός βαθμός του στην Τούμπα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το 0/4 του Μπακαμπού και ο κακός βαθμός του στην Τούμπα

bet365

Ο Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός δεν τροφοδοτήθηκε ανάλογα στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός αλλά όταν αυτό συνέβη δεν είχε καθόλου καλές επιλογές στην Τούμπα.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι ο βασικός φορ του Ολυμπιακού και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το ότι έχει προσφέρει αρκετά γκολ φέτος. Ωστόσο στο ντέρμπι της Τούμπας, το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ο έμπειρος στράικερ δεν πήρε ιδιαίτερα καλό βαθμό.

Δεν ήταν πως πήρε τόσες μπαλιές ή ότι η κυκλοφορία της μπάλας τον βοήθησε τόσο. Πλην όμως σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις (η μία πρακτικά δεν μετράει λόγω οφσάιντ) λειτούργησε λανθασμένα ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι καλύτερο ή να βάλει ακόμα και ένα γκολ.

Ο Μπακαμπού στο ξεκίνημα του αγώνα είχε 2 στιγμές όπου βρέθηκε απέναντι στον Κοτάρσκι αλλά δεν τις αξιοποίησε. Στο 3' βρήκε τη μπάλα μετά από κάθετη του Χάμες αλλά τον πρόλαβε ο Κοτάρσκι στην έξοδό του.

Στο β' μέρος ενώ πήγαινε να βρεθεί σε θέση βολής τον πρόλαβε ο Σάστρε για να κόψει (στο 50'). Και στο 51' σε φάση που αφότου ολοκληρώθηκε υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ παρότι ξανά του στρώθηκε η μπάλα για να βγάλει τελική κόπηκε.

Για τον Μπακαμπού υπάρχει και η φάση του 72'. Εκεί που εμποδίζει τον Πασχαλάκη να βγει και να μπλοκάρει καθώς πάει πάνω του και ενώ πάει επίσης πάνω στον Ίνγκασον δεν καταφέρνει να διώξει. Είναι μία φάση που εξαιτίας του χειρισμού του θα μπορούσε να είχε επιφέρει ένα έξτρα πρόβλημα στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού.

Σε 75 λεπτά με αυτά και με αυτά ο Μπακαμπού δεν είχε καμία τελική ενώ είχε 2 τελικές ο Χάμες, 2 ο Μασούρας και από μία οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Εμβιλά. Καμία τελική δεν έκανε ούτε ο Αραμπί που όμως μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε 20 λεπτά στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που τελείωσε στο 0-0.

Με βάση τα στοιχεία της Λίγκας είναι το τρίτο ματς του έμπειρου στράικερ χωρίς τελική. Με τον Παναθηναϊκό δεν είχε καμία σε 75 λεπτά και με τον ΠΑΣ καμία σε 25 λεπτά. Σε 17 αγώνες ο Μπακαμπού έχει 9 γκολ με 31 τελικές.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα