Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Ολα για τη νίκη»

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Ολα για τη νίκη»

Newsroom
 Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Ολα για τη νίκη»

bet365

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και έδωσε το «σύνθημα» για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Χωρίς μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις κύλησαν οι τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στη NOVA για την κατάσταση του «Δικέφαλου του Βορρά» ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Είμαστε επαγγελματίες, η δουλειά μας δεν είναι να ξεκουραζόμαστε, κάναμε προπονήσεις, είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένω ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για τη νίκη και για αυτό θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να φύγουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο με τη νίκη. Πρέπει να είμαστε ομάδα, να παλέψουμε και έτσι θα έρθουν οι τρεις βαθμοί».

Μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα δυσκολεύεται περισσότερο στα θεωρητικά «εύκολα» παιχνίδια παρά στα κατά τεκμήριο «μεγάλα». «Δώσαμε πολλά παιχνίδια και προετοιμαστήκαμε καλά σε όλα. Δεν έχουμε διαφορετική προσέγγιση είτε παίζουμε ντέρμπι είτε όχι. Παλεύουμε σε κάθε ματς. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Ολυμπιακό. Σκεφτόμαστε τη δική μας απόδοση και εκεί αφοσιωνόμαστε».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα