Ολυμπιακός: Ζήτησε από την UEFA να μπει τοποτηρητής στον Μπένετ!

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την UEFA να μπει τοποτηρητής στον Μπένετ!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ζήτησε από την UEFA να μπει τοποτηρητής στον Μπένετ!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει έτσι το θέμα Κρούζλιακ και έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες επιστολή στην UEFA με καταγγελίες αλλά και συγκεκριμένα αιτήματα!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα στέλνοντας επιστολή στην UEFA με αποδέκτες τους Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, επιτελικό της στέλεχος αλλά και τον επικεφαλής διαιτησίας, Ρομπέρτο Ροσέτι. Η επιστολή δεν έχει μόνο μία καταγραφή πεπραγμένων.

UEFA1

Αναπτύσσει και το σκεπτικό ότι υπάρχει μία στρατηγική υποβάθμισης των επιλογών των διαιτητών (από εκεί που έρχονταν τοπ διαιτητές να έρχονται μόνο από την Ανατολική Ευρώπη) και στέκεται στις 30 plus ανακοινώσεις των ομάδων για τη διαιτησία στη Stoiximan Super League 1 αλλά τις αρκετές ανακοινώσεις και στη Super League 2.

Αναφέρεται ακόμα και σε γεγονότα όπως ότι ο διαιτητής Κουτσιαύτης σφύριξε το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά έγινε σχολιαστής στο OPEN. Σε έναν Στιβ Μπένετ - που εκτός των άλλων και που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και αυτό που του ανατέθηκε - γιατί μεταξύ άλλων παρεμβαίνει δημόσια για να τονίσει γιατί δεν δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ μίας ομάδας αλλά και για τις τοποθετήσεις του Μπαλτάκου για τη διαιτησία.

Επιπλέον στέκεται στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τη Super League 2 κάνοντας λόγο για ομάδες που ξέρουν ότι είναι ωφελημένες και θα ανέβουν κατηγορία. Γίνεται μνεία για μία στάση απροθυμίας που υπάρχει για μία Λίγκα στα διαιτητικά πρότυπα της Premier.

Ζητάει να αποκατασταθεί η ανεξαρτησία της ΚΕΔ / ΕΠΟ και να τοποθετηθεί τοποτηρητής στον Μπένετ για να υπάρξει η σχετική αξιοπιστία. Τονίζει δε πως εάν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση τα πράγματα θα φύγουν εκτός ελέγχου - και μάλιστα με 4 ομάδες να διεκδικούν το Πρωτάθλημα - ενώ επρόκειτο να υπάρχει και αναφορά στις τελευταίες χρονικά ανακοινώσεις που βγήκαν από τον Ολυμπιακό με αφορμή την επιλογή Κρούζλιακ.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα