ΠΑΣ Γιάννινα: Με Καραχάλιο, Μπιλμπάο, Εραμούσπε στην Κρήτη

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Με Καραχάλιο, Μπιλμπάο, Εραμούσπε στην Κρήτη

bet365

Οι Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Εραμούσπε είναι διαθέσιμοι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΟΦΗ. Νοκ άουτ τέθηκε μόνο ο Τζίνο.

Στις υπηρεσίες του Μπιλμπάο για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο μπορεί να υπολογίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Ισπανός χαφ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι στην αποστολή της αυριανής (4/2) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Οπου μάλιστα ο κόουτς Στάικος πήρε και τον Καραχάλιο, κάτι που του δίνει επιπλέον λύσεις στον άξονα.

Νοκ άουτ είναι ο Τζίνο, ο ανέτοιμος «νέος» Μπορταγκαράι, όπως για διάφορους λόγους και οι Ροσέρο, Λέο, Κιάκος, Κόντε, Τσίρης, Ν. Λώλης, Κύρκος, Μουστάκας, Βρακάς. Στα «συν» για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» ότι εξέτισε και επιστρέφει και ο Εραμούσπε.

Η αποστολή του αποτελείται από τους Τσιντώτα, Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Πήλιο, Εραμούσπε, Μπακαδήμα, Ποζνάνσκι, Τζίμα, Τσάβο, Ριένστρα, Καραχάλιο, Μπιλμπάο, Λιάσο, Μορέιρα, Αλ. Λώλης, Σταματελόπουλο, Νίνη, Παμλίδη, Φοφανά και Μπάλαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα