Αγραφιώτης σε Εκτελεστική της ΕΠΟ: «Ο Φιλιππούσης και εσείς είστε υπάλληλοι του Μελισσανίδη»

Newsroom
Αγραφιώτης σε Εκτελεστική της ΕΠΟ: «Ο Φιλιππούσης και εσείς είστε υπάλληλοι του Μελισσανίδη»

bet365

Ο Τάκης Αγραφιώτης στράφηκε κατά της Εκτελεστικής της ΕΠΟ λέγοντας «εκτός από τον Φιλιππούση αποδεικνύεται πως και εσείς είστε κανονικοί υπάλληλοι του Μελισσανίδη».

O Ολυμπιακός, μέσω του Γ' αντιπροέδρου του Τάκη Αγραφιώτη, στράφηκε κατά πάντων.

Τελευταία αφορμή ήταν η επίσημη τοποθέτηση του Τάκη Μπαλτάκου για τη φάση όπου ο Άρης ζήτησε πέναλτι στο 54' του ματς με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Αγραφιώτης είπε: «Αφού ο κύριος Μπένετ και ο κύριος Μάνταλος θέλουν να ξεπλύνουν την ΑΕΚ, μπορούν να το κάνουν μόνοι τους όχι να μπαίνετε εσείς στη μέση. Ο κύριος Μαρινάκης σας είχε πει και την προηγούμενη φορά ότι θα μπουν εισαγγελείς για όλα τα θέματα. Αφήστε να τα πουν οι ίδιοι αυτά που σας είπαν, να εκτεθούν σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως εκτός του Φιλιππούση, ο οποίος είναι κανονικός υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη, είστε και εσείς. Αποδείχθηκε αυτό και όταν η UEFA ανακοίνωσε για την ανάληψη του τελικού του Super Cup στο Καραϊσκάκη, όταν έμαθε πρώτα ο Μελισσανίδης την απόφαση αυτή και μετά εσείς ως πρόεδρος. Θέση του κ. Μαρινάκη, θα σας μηνύσουμε για ό,τι κάνατε για τον τελικό του Conference, όπως θα σας μηνύουμε και για οτιδήποτε άλλο από εδώ και πέρα. Ψάχναμε τον κ. Μπένετ να μας δώσει κάποιες απαντήσεις, που είναι; Κρύβεται;

Μπαλτάκος: «Για να γίνει μία διοργάνωση σε μία χώρα θα πρέπει να το γνωρίζει η Ομοσπονδία. Εμένα με πήραν τρεις ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση και με ρώτησαν και είπα φυσικά και συμφωνώ να γίνει η διοργάνωση».

Φιλιππούσης: «κ. Αγραφιώτη αν έχετε στοιχεία ότι είμαι υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη να τα καταθέσετε στα δικαστήρια. Να προσέχετε τι λέτε γιατί προκαλείτε».

Αγραφιώτης: «Εσύ μη μιλάς. Υπάρχει Επιτροπή Δεοντολογίας και δικαστήρια και θα τα πούμε όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα