Πάρντιου: «Η ΑΕΚ ήταν πιο φρέσκια από εμάς»

Πάρντιου: «Η ΑΕΚ ήταν πιο φρέσκια από εμάς»

Newsroom
Πάρντιου: «Η ΑΕΚ ήταν πιο φρέσκια από εμάς»

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου εκτίμησε ότι οι απουσίες σε συνδυασμό με την επιβάρυνση των παικτών του από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μιλώντας στα κανάλια COSMOTE, αρχικά ο Άλαν Πάρντιου ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν αντάλλαξε χειραψία με τον διαιτητή και απάντησε… «μιλούσαμε για το δεύτερο γκολ, εγώ του έδωσε το χέρι», είπε και δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο. Σχετικά με το παιχνίδι στάθηκε στη διαφορά φρεσκάδας μεταξύ των δύο ομάδων. «Η ΑΕΚ ήταν πιο φρέσκια από εμάς. Εμείς είχαμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στο 100%».

Ρωτήθηκε για τον στόχο της ομάδας, τις απουσίες και το πρόγραμμα που ακολουθεί. «Ελπίζω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν παίκτες αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα