Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/01) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/01) στο Gazzetta

bet365

Ο Ολυμπιακός που έκανε πρόταση στον Τοβέν, ο Παναθηναϊκός που πήρε το «ναι» του Τόμας και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στα πρωτοσέλιδα του σημερινού Τύπου.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον Τοβέν και του μπασκετικού Παναθηναϊκού για τον Τόμας

Sport Day: Η κρούση του Ολυμπιακού στον Τοβέν, όπως γράφουν στο εξωτερικό. Έπεσε στο... τραπέζι ο αέρινος παίκτης με τις μεταγραφές των 44 εκατ. ευρώ, που αποτελεί «παιδί» του Ανιγκό κι έχει δουλέψει και με τον Μίτσελ. Κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με την Equipe, επιχειρούν μεταγραφική βόμβα με τον 30χρονο που έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρες. Η πιο μεγάλη ώρα! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό της Μελβούρνης τον Νόβακ Τζόκοβιτς με φόντο τον τίτλο και το Νο.1 του κόσμου.

Live Sport: Το «ναι» του Τόμας. Επίσημη πρόταση των «πρασίνων» και ολονύχτιες διαπραγματεύσεις. Το παρασκήνιο με τον Άντριους. Η ΑΕΚ περιμένει στο καμίνι της «OPAP Arena» τον Άρη και με νίκη ανεβαίνει στην πρώτη θέση φορτώνοντας επιπλέον άγχος τον ΠΑΟ. Ήρθε ο Ρουπ, αλλά κατεβαίνει «μισός» ο Άρης, χωρίς έξι παίκτες, κόντρα στην ΑΕΚ. «Αφεντικό» για την τρίτη θέση η μπασκετική ΑΕΚ.

ΦΩΣ των Σπορ: Έξω ο Σλούκας. Κάκωση οσφυϊκής μοίρας και αιμάτωμα τετραγώνου οσφυϊκού η διάγνωση για το πρόβλημά του. Σκληρό πόκερ για Τοβέν. Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη για να πάρει τον Γάλλο εξτρέμ που έχει μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες. Ο Γιαννιώτης σταμάτησε τον ΠΑΣ.

Πρωταθλητής: Το θαύμα είναι κοντά. Λέει «ναι» ο Τοβέν. Τον «χρυσώνει» ο Μαρινάκης. Κλείδι ο Ανιγκό, ο ρόλος του Μίτσελ και η «σφήνα» της Ουντινέζε. Απίστευτη καταγγελία Κούγια. «Χάθηκε η δικογραφία για τους εκβιασμούς σε εκλογές ΕΠΣ».

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Η ΑΕΚ νίκησε με κόντρα διαιτησία το Περιστέρι, ο Άρης πάει... μισός στην «OPAP Arena»

Ώρα των Σπορ: Αετοί κατασπάραξαν ξανά το Περιστέρι! Το νίκησαν πάλι με κόντρα διαιτησία (68-64) με ψυχή και κορυφαίο τον Φλιώνη (14π.). Η ΑΕΚ νικάει απόψε τον Άρη και ανεβαίνει στην κορυφή. ΠΑΘΟΣ! Με φωνή για 90 λεπτά, οι «Ενωσίτες» θα σπρώξουν την ομάδα σε μία ακόμα μεγάλη νίκη.

Metrosport: Ο Άρης δοκιμάζει τις αντοχές του. Με πολλές απουσίες καλείται να βρει λύσεις και... αντίδραση για να μείνει όρθιος στην «OPAP Arena». Μάχη με τον χρόνο για να δυναμώσει η γραμμή κρούσης του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «δουλεύουν» εντατικά υποθέσεις επιθετικών που έχουν ξεχωρίσει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα