Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/01) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/01) στο Gazzetta

bet365

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, το «ξέσπασμα» των «πρασίνων» κόντρα στην Ζάλγκιρις και η ΑΕΚ που δεν πουλά τον Γκατσίνοβιτς στα πρωτοσέλιδα του σημερινού Τύπου.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και το -15 του ημιχρόνου που έγινε +24 με την Ζαλγκίρις

Sport Day: Του πήρε τον αέρα! Το γκολ του Τσέριν έδωσε κάποιες ελπίδες στους «πράσινους», αλλά ο «δικέφαλος» ήταν καλύτερος κι έδιωξε το άγχος με το πέναλτι του Ολιβέιρα. Ντεμπούτο Μαντσίνι και Κλέινχεϊσλερ με τα πράσινα. Άλλη ομάδα! Τρομερός ο Λι, πολύ καλοί οι Παπαγιάννης και Πονίτκα. (Ερυθρο)λευκος πύργος! Στην Τούμπα το 2020 ο Τζολάκης έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα προχθές στου Χαριλάου ωρίμασε.

Live Sport: Εξωγήινο! «Παράνοια» ο ΠΑΟ. Στο πρώτο τραγωδία, έχανε με 15 πόντους, στο δεύτερο ισοπέδωσε τους Λιθουανούς με επιμέρους 62-23. Ασύλληπτος ο Αμερικανός Λι, οδήγησε τον εξάστερο σε τρομερό μπάσκετ 20 λεπτών και θρίαμβο 89-65 επί της Ζαλγκίρις. Θωρηκτό Ολιβέιρα. Δικαιότατη πρόκριση του ΠΑΟΚ (1-1 στη Λεωφόρο) που κυριάρχησε απόυλτα στην «τριλογία» με τον ΠΑΟ (δύο νίκες, μία ισοπαλία).

ΦΩΣ των Σπορ: Τα πήρε όλα κι έφυγε ο ΠΑΟΚ. Το παρασκήνιο με Τζολάκη. Η ομορφιά του Κυπέλλου με την Λαμία να φτάνει στα ημιτελικά για δεύτερη σερί σεζόν. Χτυπούν... καμπάνες στην Β' Εθνική. Απειλή για αφαίρεση βαθμών στην Παναχαϊκή λόγω οφειλής στον Χρήστο Αραβίδη.

Πρωταθλητής: Στην «καρδιά» του Καραϊσκάκη. Στα άδυτα του «Ναού». Φωτογραφίες που δεν είδατε άλλη φορά. Κομάντος. Με 11.000 οπαδούς οι παίκτες του θρύλου έτοιμοι να «λιώσουν» και την Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Δεν πωλείται ο Γκατσίνοβιτς, παλικαρίσια πρόκριση ΠΑΟΚ, χάνει τη σεζόν ο Γκαρθία

Ώρα των Σπορ: ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! Ξεκάθαρη και κατηγορηματική η ΑΕΚ, τόσο στην πρόταση της Στουτγκάρδης όσο και σε μία ακόμα, για παραχώρηση του Γκατσίνοβιτς. Κομβικός ο Σέρβος παικταράς, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον της «Ένωσης». Μέσα οι Λιβάι για τον Άρη. Εκτός ο Φερνάντες λόγω ελαφριάς θλάσης. Κοντά στον Βραζιλιάνο κεντρικό Μπρούνο Αμορίμ το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Metrosport: ΛΕΒΕΝΤΕΣ! Παλικαρίσια εμφάνιση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και πανάξια πρόκριση, κόντρα στην... κλωτσοπατινάδα των απελπισμένων παικτών του Παναθηναϊκού. ΣΟΚ! Ο Μανού Γκαρθία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα