Γράφουν ξανά για Σιλά και ΑΕΚ στη Γαλλία

Γράφουν ξανά για Σιλά και ΑΕΚ στη Γαλλία

Newsroom
Γράφουν ξανά για Σιλά και ΑΕΚ στη Γαλλία

bet365

Νέα σενάρια από τη Γαλλία για τον 29χρονο αριστερό μπακ της Τουλούζ και την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα.

Ο Ισιαγκά Σιλά της Τουλούζ είναι ένας παίκτης που έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ μέσω γαλλικών δημοσιευμάτων τον Δεκέμβριο.

Νέο ρεπορτάζ από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα lesviolets.com τονίζει πως μεταξύ του 29χρονου αριστερού μπακ από τη Γουινέα και του γαλλικού κλαμπ γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί φόρμουλα αποχώρησής του πριν τις 31 Ιανουαρίου.

Μάλιστα τονίζεται πως ο παίκτης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τρεις συλλόγους να ενδιαφέρονται, μέσα στους οποίους ένας από το Βέλγιο και ένας από την Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του Σιλά στην Τουλούζ λήγει το καλοκαίρι και σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα η γαλλική ομάδα προσπαθεί να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της και να μην χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο τον Ιούνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα