Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/01) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/01) στο Gazzetta

bet365

Ο Ολυμπιακός που τα βρήκε σε όλα με Σουάζο και τον έχει σταντ μπαϊ περιμένοντας τον Λάτο, που ζήτησε να φύγει, ο ερχομός του Κλάινχαϊσλερ για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση και η αποθέωση του Αλμέιδα από τους «Ενωσίτες» είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα φετινά πρωτοσέλιδα.

Συμφωνία με Σουάζο, ζήτησε να φύγει ο Λάτο - Ήρθε ο Κλάινχαϊσλερ

Sport Day: Τελειώνει του αριστερού μπακ. Στα χέρια του Σουάζο το συμβόλαιο. Ο Λάτο ζήτησε από τον Γκατούζο να τον αφήσει να έρθει στον Ολυμπιακό. Το «παράθυρο» για έναν ακόμη παίκτη και η πρόταση για Καμπράλ. Τα δεδομένα για Ρέαμπτσιουκ με Μπολόνια, Στουτγκάρδη και Στρασβούργο. Και τώρα ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό.

Live Sport: «Αλμέιδααααα πόρομ πορόμ πομ πέρομ περόμ» αποθέωσαν τον Αλμέιδα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Λάμψη και χαρά για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπερνάρντ «ζωγράφισε» και στον Βόλο (0-2 ο ΠΑΟ) και ο Κλάινχαϊσλερ ήρθε γεμάτος ανυπομονησία και έτοιμος να προσφέρει. Σουάζο και Λάτο, συμφωνία και με τους δύο, σταντ μπάι ο Χιλιανός για Ελλάδα.

ΦΩΣ των Σπορ: Μαρσέλο για κούπα. Νέα γκολάρα του Βραζιλιάνου κόντρα στον Ατρόμητο. «Έφυγε» ο Νίκος Λουκάτος. Έγραψε ιστορία ο Απόλλων Παραλιμνίου, που απέκλεισε στην παράταση τον Άγιο Νικόλαο με 2-1 (1-1 κ.δ.)

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τι έβαλε πάλι. Πρόκριση με γκολ έργο τέχνης του Μαρσέλο για τον Ολυμπιακό. Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, υπογράφει σήμερα ο Σουάζο κι έρχεται Σάββατο στην Αθήνα. Ζήτησε να φύγει από την Βαλένθια ο Λάτο. Η Τσέλσι αφήνει τον Μπακαγιόκο για Άδανα ή για Πειραιά.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Οι γκολάρες των νέων της ΑΕΚ - Θέλουν να συνεχίσουν το σερί στον ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Υπομονή να έχετε γιατί... σας έρχονται κι άλλοι». Γκολάρες από Μουστακόπουλο, Ραντόνια και Μαχαίρα. Απόθεση για Αλμέιδα από 20 χιλ. «Ενωσίτες».

Metrosport: Λουτσέσκου και παίκτες θέλουν συνεχίσουν την πετυχημένη συνταγή και επιθυμούν νίκη πρώτα με ΟΦΗ κι έπειτα με Παναθηναϊκό. Χαλαρά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Άρης με γκολ του Μαντσίνι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα