Ολυμπιακός: Θέλει να φύγει από τη Βαλένθια ο Λάτο σύμφωνα με τους Ισπανούς

Newsroom
Ολυμπιακός: Θέλει να φύγει από τη Βαλένθια ο Λάτο σύμφωνα με τους Ισπανούς

bet365

Ο Τόνι Λάτο είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και ο ίδιος αποφάσισε να μην ανανεώσει με τη Βαλένθια και να αποτελέσει παρελθόν από τον ισπανικό σύλλογο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Τόνι Λάτο για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακό ώστε να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με το «relevo» ο 25χρονος ακραίος μπακ αρνήθηκε την πρόταση της Βαλένθια για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ζήτησε να αποχωρήσει από τώρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα ο ίδιος ήταν έτοιμος να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Ισπανία αλλά εν τέλει άλλαξε γνώμη και θέλει να φύγει άμεσα, με αποτέλεσμα να εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και του ελληνικού συλλόγου με τον Μίτσελ να είναι ο άνθρωπος που πιέζει για την απόκτησή του ενώ τόσο η Νότιγχαμ Φόρεστ όσο και η Μαγιόρκα είναι οι ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Το δημοσίευμα κλείνει αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη αλλά όχι με τη Βαλένθια στο οικονομικό κομμάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα