ΑΕΚ: Ρήτρα 10 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Ρήτρα 10 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Ρήτρα 10 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του Αλμέιδα!

bet365

Η ΑΕΚ τοποθέτησε ένα μεγάλο buy out στο νέο συμβόλαιο του Ματίας Αλμέιδα που ανέρχεται στο ποσό των 10 εκατ. ευρώ!

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

ΑΕΚ και Ματίας Αλμέιδα θα πορευτούν μαζί για πολλά χρόνια καθώς η εξαιρετική δουλειά του Αργεντινού τεχνικού στην Ένωση οδήγησε τις δύο πλευρές στην ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028!

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα η συμφωνία επικυρώθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του «Πελάδο», με τον Αργεντινό προπονητή να βάζει την υπογραφή του στο νέο τετραετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο νέο συμβόλαιο του Αλμέιδα με την ΑΕΚ τοποθετήθηκε μια πολύ μεγάλη ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Η εξαιρετική δουλειά του Αλμέιδα στην ΑΕΚ είναι πιθανό στο μέλλον να προσελκύσει ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και γι' αυτό η τοποθέτηση αυτού του μεγάλου buy out ισχυροποιεί την παρουσία του Αργεντινού τεχνικού στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Αλμέιδα

Αλμέιδα

Αλμέιδα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα