Πέρεθ: «Είμαστε ακόμα μπροστά και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον»

Newsroom
Πέρεθ: «Είμαστε ακόμα μπροστά και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον»

bet365

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Ρούμπεν Πέρεθ στάθηκε στην βαθμολογία όπου βρίσκει το «τριφύλλι» στην κορυφή, επισημαίνοντας πως παρά την ήττα από την ΑΕΚ οι «πράσινοι» κοιτάζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού, Ρούμπεν Πέρεθ μιλώντας μετά την ήττα από την ΑΕΚ, στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Γενικά θα πω πως ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Η ομάδα μας δούλεψε και προσπάθησε. Ίσως να μην ήταν το καλύτερο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Είμαστε ακόμη μπροστά και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Έχουμε το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και πρέπει να παίζει για να κερδίζει κάθε ματς. Τόσο σε πρωτάθλημα, αλλά και Κύπελλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα