Παναιτωλικός: Τι έβαλες Καρέλη, πώς περιέγραψε ο ίδιος τη φάση του 46’ (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Τι έβαλες Καρέλη, πώς περιέγραψε ο ίδιος τη φάση του 46’ (vids)

bet365

Ο Νίκος Καρέλης του Παναιτωλικού σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο ένα γκολ για όσκαρ, όμως εκείνο του 2016 με τη φανέλα της Γκενκ ήταν εξίσου φανταστικό.

Mamma Mia χθες (4/1) ένας Νίκος Καρέλης, καθώς ο «Hulk» του Παναιτωλικού σημείωσε στο ματς με τον Ατρόμητο ένα πανέμορφο γκολ και άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση των «κυανοκίτρινων» με 2-0.

Ηταν λοιπόν το 46’ της αναμέτρησης όταν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεβάν Σενγκέλια και το γήπεδο….σείστηκε.

Η απορία πλέον εύλογη. Είναι αυτό το ομορφότερο/δυσκολότερο τέρμα στην καριέρα του 31χρονου φορ; Ο ίδιος έχει να θυμάται και εκείνο της 15ης Ιανουαρίου του 2016, όταν στο ντεμπούτο του με την Γκενκ σε ένα παιχνίσι με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ χάρισε με ένα εντυπωσιακό «γυριστό» τη νίκη στην τότε ομάδα του με 2-1.

Το αναζητήσαμε και παρατηρώντας τα συγκεκριμένα τέρματα είναι όντως «πρόβλημα» ώστε να επιλέξεις. Μας... βάζει πολύ δύσκολα!

Ο ίδιος μάλιστα στέκεται περισσότερο στο δεύτερο, αλλά αμφότερα είναι φανταστικά. Πρόκειται για τελειώματα made by Karelis, που διανύει μία από τις κορυφαίες σεζόν της καριέρας του και ήδη έχει βρει δίχτυα 10 φορές, σε συνολικά 14 εμφανίσεις του.

Που θα ήταν παραπάνω αν π.χ. δεν στέκονταν ορισμένες φορές άτυχος όταν καλά του τελειώματα αποκρούστηκαν από το δοκάρι, τον εκάστοτε αντίπαλο πορτιέρε ή πέρασαν για εκατοστά άουτ.

Η ουσία πάντως είναι πως η χθεσινή ημέρα θα μνημονεύεται πια ως Karelis Day και εκείνος περιέγραψε στο Gazzetta τη φάση του 46’. «Ηθελα να ‘τσιμπήσω’ την μπάλα γιατί έβγαινα μπροστά από τον αμυντικό και να το βάλω. Αυτή είναι η θέση του επιθετικού. Αν μπει είσαι μια χαρά, αν όχι… θα λένε τι έχασε (σ.σ. γέλια)», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Να τα λέμε όλα, άδικο δεν... έχει.

Ο Καρέλης το 2022/23

Αγώνες: 14
Λεπτά: 1.094’
Γκολ: 10
Γκολ/Λεπτά: 109,4’
Τελικές: 25
Γκολ/Τελικές: 1/2,5

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα