Παναθηναϊκός: Mετά την ήττα της Νάπολι είναι μια από τις τρεις αήττητες ομάδες της Ευρώπης

Newsroom
Παναθηναϊκός: Mετά την ήττα της Νάπολι είναι μια από τις τρεις αήττητες ομάδες της Ευρώπης

bet365

Μετά τις ήττες της Νάπολι και της Παρί Σεν Ζερμέν ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μόλις τρεις αήττητες ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μαζί με Ερυθρό Αστέρα και Καραμπάγκ.

Το «γκρουπ» των αήττητων ομάδων της Ευρώπης για την τρέχουσα σεζόν μειώθηκε και πλέον έχουν μείνει μόλις τρεις «αλώβητες». Οι δυο τελευταίες που αποχώρησαν από το «κλαμπ» είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Νάπολι. Οι Παριζιάνοι την πρωτοχρονιά ηττήθηκαν με 3-1 από τη Λανς και οι Παρτενοπέι στο πρώτο τους ματς μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχασαν με 1-0 στο ντέρμπι με την Ίντερ στο Μιλάνο.

Στις αήττητες ομάδες παραμένει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες στη Super League. Μαζί με το Τριφύλλι παραμένουν αήττητες ο Ερυθρός Αστέρας (17-2-0) και η Καραμπάγκ (16-2-0). Να σημειώσουμε ότι αναφερόμαστε στα 40 πρώτα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως αυτά αποτυπώνονται στην κατάταξη της UEFA (country ranking).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα