Ολυμπιακός: Γκάρι Ροντρίγκες, ο αγαπημένος εξτρέμ του Μίτσελ (vid)

Ολυμπιακός: Γκάρι Ροντρίγκες, ο αγαπημένος εξτρέμ του Μίτσελ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Γκάρι Ροντρίγκες, ο αγαπημένος εξτρέμ του Μίτσελ (vid)

bet365

Ο ευπαθής σε τραυματισμούς αλλά κατά τα άλλα ποιοτικός Γκάρι Ροντρίγκες είναι ο εξτρέμ που αρέσει περισσότερο στον Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός με τον τρόπο που παίζει το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό έχει κάπως... ακυρώσει τους εξτρέμ του υπάρχοντος δυναμικού του, διότι εμπιστεύεται περισσότερο τα χαφ του και την ποιότητά τους. Σε σχέση με τους εξτρέμ του τωρινού ρόστερ του Ολυμπιακού αυτός που γενικά έχει προσφέρει τα περισσότερα τα τελευταία χρόνια είναι ο Μασούρας.

Αυτόν που ξεχωρίζει όμως ο Ισπανός τεχνικός είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο διεθνής εξτρέμ που έχει περάσει και από την Ισπανία είναι ο ακραίος επιθετικός που εκτιμά πιο πολύ ο Ίβηρας κόουτς.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες που φέτος έχει 16 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ στον Ολυμπιακό. Στα 32 του χρόνια εάν δεν είχε τέτοια ευπάθεια με τραυματισμούς θα είχε προσφέρει πολλά περισσότερα. Άλλωστε είναι ένας ιδιαίτερα ποιοτικός μεσοεπιθετικός.

Αρκεί να θυμηθούμε πως μέσα σε έναν εξάμηνο στον Ολυμπιακό μόνο είχε περάσει από τα εξής: τρεις τραυματισμούς, κορονοϊό και επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Ρεσιτάλ ατυχίας δηλαδή.

O εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε πει μάλιστα σχετικά πολύ πρόσφατα στη COSMOTE TV σχετικά με τη συνέχειά του και τους κατά καιρούς τραυματισμούς του: «Πραγματικά αυτό θέλω να κάνω, να επανέλθω. Έχω αρχίσει να βρίσκω τον εαυτό μου. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχω τραυματισμούς γιατί ξέρω τι μπορώ να προσφέρω».

Ένα χαρακτηριστικό στατιστικό του είναι πως έχει 2 γκολ σε μόνο 8 τελικές σε 10 αγώνες Πρωταθλήματος. Με τον Αστέρα όπου είχε γκολ και ασίστ στο 5-0 του Ολυμπιακού είχε μάλιστα 1 γκολ σε 1 τελική. Το άλλο τέρμα του ο έμπειρος εξτρέμ στο Πρωτάθλημα το είχε βάλει στο εκτός έδρας 1-2 με τον ΟΦΗ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα