Ολυμπιακός: Έχει πάρει φέτος 8 γκολ από τους wingers του (vids)

Ολυμπιακός: Έχει πάρει φέτος 8 γκολ από τους wingers του (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έχει πάρει φέτος 8 γκολ από τους wingers του (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός συγκριτικά με προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές του φέτος περίμενε περισσότερα τέρματα ειδικά από τους πιο καθαρόαιμους ακραίους επιθετικούς του.

Ο Ολυμπιακός γενικά φέτος δεν έχει αυτό που... λέμε το... εύκολο γκολ και αυτό φαίνεται σε όλες τις γραμμές του. Εάν θέλουμε να δούμε τους πλέον καθαρόαιμους εξτρέμ του φέτος έχει πάρει μόνο 4 γκολ από τον Μασούρα και τον Βαλμπουενά. Προσθέτοντας εκεί και τον Ισπανό Μπιέλ που παίζει στα άκρα στον Ολυμπιακό χωρίς να είναι κλασικός winger ο αριθμός αυτός πηγαίνει στα 8 τέρματα.

Φυσικά δεν υπολογίζουμε τον Χάμες σε αυτήν την κατηγορία καθώς είναι περισσότερο σαν δεκάρι. Από τον Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός έχει πάρει ένα γκολ. Από τους Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ που αποκτήθηκαν για να είναι στα βασικά πλάνα αλλά τελικά στην πορεία τέθηκαν off δεν έχει πάρει κανένα γκολ. Ο Μπόουλερ έχει 7 συμμετοχές και ο Ντε Λα Φουέντε 5.

Τον Αμερικανό και τον Άγγλο τους αναφέρουμε διότι πολύ απλά αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν αισθητά αλλά κατέληξαν στο αγωνιστικό... περιθώριο. Άρα ήταν σαν να είχε μείον 2 εξτρέμ ο Ολυμπιακός. Βάλτε σε αυτό το γεγονός και την ευπάθεια σε τραυματισμούς του Γκάρι Ροντρίγκες και έτσι όλο το βάρος πέφτει σε έναν μικρό αριθμό παικτών. Από αυτά τα γκολ τα τέρματα των Βαλμπουενά, Μπιέλ και Γκάρι Ροντρίγκες είναι μόνο στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Τα γκολ των εξτρέμ του Ολυμπιακού

  • Πεπ Μπιέλ: 3 γκολ και 1 ασίστ σε 14 ματς
  • Βαλμπουενά: 2 γκολ και 3 ασίστ σε 15 ματς
  • Μασούρας: 2 γκολ και 2 ασίστ σε 22 ματς
  • Γκάρι Ροντρίγκες: 1 γκολ σε 13 ματς

Οι εξτρέμ χωρίς γκολ

  • Ντε Λα Φουέντε: 5 ματς
  • Μπόουλερ: 7 ματς
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα