Παναθηναϊκός: Ανάμεσα στις πέντε αήττητες ομάδες της Ευρώπης

Παναθηναϊκός: Ανάμεσα στις πέντε αήττητες ομάδες της Ευρώπης

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ανάμεσα στις πέντε αήττητες ομάδες της Ευρώπης

bet365

Η χθεσινή ήττα της Μπενφίκα μείωσε σε πέντε τις ευρωπαϊκές ομάδες που παραμένουν χωρίς ήττα την φετινή σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτές μετά το γκολ του Ιωαννίδη που τον «έσωσε» στο ματς με τον ΟΦΗ.

Η Μπράγκα επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής (30/12) της Μπενφίκα με 3-0 μέσα στην έδρα της χάρη στα γκολ των Ρουίθ (2') και Όρτα (32' και 73') και υποχρεώσε τους «αετούς της Λισαβόνας» στην πρώτη τους ήττα την φετινή σεζόν αφαιρώντας τους από το κλαμπ των αήττητων ομάδων της Ευρώπης για την φετινή σεζόν.

Σ' αυτό παραμένουν ακόμη πέντε ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός που έχει 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ο οποίος κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα κόντρα στον ΟΦΗ με το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο φινάλε του αγώνα, που ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Μαζί του συνεχίζουν να βρίσκονται η Παρί Σεν Ζερμέν (14-2-0), η Νάπολι (13-2-0), ο Ερυθρός Αστέρας (17-2-0) και η Καραμπάγκ (16-2-0). Να σημειώσουμε εδώ ότι αναφερόμαστε στα 40 πρώτα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως αυτά τα αποτυπώνονται στην κατάταξη της UEFA (country ranking).

Απ' αυτές τις ομάδες η μοναδική η οποία δεν έχει υποστεί καμία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού οι υπόλοιπες έχουν ηττηθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα