Ολυμπιακός: Η συνύπαρξη Χάμες - Φορτούνη σε 2 αγώνες έχει δώσει τα 5 από τα 7 γκολ του! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η συνύπαρξη Χάμες - Φορτούνη σε 2 αγώνες έχει δώσει τα 5 από τα 7 γκολ του! (vid)

bet365

Η παρουσία των Χάμες και Φορτούνη στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού σε δύο αγώνες Πρωταθλήματος έχει οδηγήσει σε 5 γκολ για την ομάδα του Μίτσελ!

Χάμες, Φορτούνης αλλά και Μπιέλ συνθέτουν μία επιθετική τριπλέτα ικανή να φτιάξει αρκετά γκολ σε οποιαδήποτε ομάδα. Τώρα για τον Κολομβιανό διεθνή χαφ και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό υπάρχει ένα δείγμα συνύπαρξής τους στο βασικό σχήμα σε 2 αγώνες Πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης.

ΦΟΡΤΟΥ ΧΑΜΕΣ1

Στο παιχνίδι των Ιωαννίνων ο Φορτούνης έβαλε και 2 τέρματα του Ολυμπιακού. Στον αγώνα με τους Αρκάδες ο Φορτούνης είχε την ασίστ στο 1-0 του Μπιέλ ενώ ο Χάμες είχε γκολ αλλά και ασίστ στην ίδια αναμέτρηση, που τελείωσε ως γνωστόν 5-0. Άρα συμπερασματικά οι 2 παίκτες έδωσαν 5 τέρματα από τα 7 που έβαλε ο πειραϊκός σύλλογος σε δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος!

Ο 31χρονος Χάμες έχει 11 ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτά έχει 3 γκολ και 2 ασίστ. Ο Φορτούνης φέτος έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 7 αγώνες.

Τα γκολ που έδωσε ο Φορτούνης με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης

  • Γκολ για το 0-1 με ΠΑΣ
  • Γκολ για το 0-2 με ΠΑΣ
  • Ασίστ για το 1-0 με Αστέρα Τρίπολης (γκολ ο Μπιέλ)

Τα γκολ που έδωσε ο Χάμες με Αστέρα Τρίπολης

  • Γκολ για το 2-0 με Αστέρα Τρίπολης
  • Ασίστ για το 3-0 με τον Αστέρα Τρίπολης (σκόρερ ο Μπακαμπού)

Τα άλλα γκολ με Αστέρα Τρίπολης

  • Κίνηση και σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες για το 4-0
  • Σέντρα - μπαλιά Γκάρι Ροντρίγκες για τον Μασούρα για το 5-0
@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα