G-Betting: Θα μπουν γκολ στο Βόλος-ΑΕΚ

G-Betting G-Betting
G-Betting: Θα μπουν γκολ στο Βόλος-ΑΕΚ
H Tετάρτη 28 Δεκέμβρη περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις στη Superleague.

Με φουλ αγωνιστική δράση, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Στις 17:00 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ιωνικό σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Αναμένεται πολύ κλειστό παιχνίδι, σκληρό που δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ. Για αυτό τον λόγο το under 2.5 στη novibet στο 1.60 αποτελεί μια καλή λύση για το ματς. Οι Νικαιώτες πήραν βαθμό από τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική.

ty

Στις 18:00 ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκης» και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να μην μείνει ακόμα πιο μακριά από την κορυφή. Οι Πειραιώτες έχουν την ποιότητα και τις λύσεις να μπουν δυνατά στο ματς και να πάρουν προβάσισμα από το ημίχρονο, το οποίο προσφέρεται στο 1.88 στη novibet. Επικίνδυνος ο Αστέρας, αλλά δύσκολα βγάζει γκολ φέτος.

rt

Στις 19:30 η ΑΕΚ δοκιμάζεται στον Βόλο, όπου όμως θα έχει πάνω από 5.000 οπαδούς της. Η Ένωση μπορεί να έχει σημαντικές απουσίες (Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Βίντα), ωστόσο με Λιβάι, Φαν Βέερτ και Αραούχο θα βρει γκολ στην επίθεση. Και ο Βόλος είναι ομάδα που δεν φοβάται και δεν κλείνεται. Στο παιχνίδι αυτό δελεάζει το over 2.5 στο 1.77 στη Bwin και οι μεσοεπιθετικές γραμμές των ομάδων μπορούν να βοηθήσουν για να βγει στο σημείο

ty

Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ που έφυγε με το διπλό από την έδρα του Παναιτωλικού. Σε καλό φεγγάρι η ομάδα του Λουτσέσκου, ενώ και οι Περιστεριώτες είναι αξιόμαχοι φέτος, κάνοντας όνειρα και για 6άδα. Ο Ατρόμητος είχε 1 ήττα στα τελευταία 4 ματς και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Εδώ αξία έχει το goal/goal που το συναντάμε στο 2.00 στη Bwin. Η ομάδα του Λουτσέσκου δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της το τελευταίο διάστημα και θα βρει γκολ εύκολα ή δύσκολα.

ρτ

Τέλος στις 21:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει να αφήσει πίσω του το Χ κόντρα στον Ιωνικό. Επιστρέφουν Βέρμπιτς και Σένκεφελντ και οι πράσινοι είναι φαβορί για τη νίκη. Θα πιέσουν από το ξεκίνημα, έχουν επιλογές με Σπόραρ, Παλάσιος, Μπερνάρ να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. To 1/1 σε ημίχρονο/τελικό προσφέρεται στο 1.88 στη Stoiximan και δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες.

ρτ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting