Με Λύρατζη στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Newsroom
Με Λύρατζη στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

bet365

Με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι αποχαιρετά το 2022 ο ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Λύρατζη να επιστρέφει στην αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική, θα αποχαιρετήσει ο ΠΑΟΚ το 2022. Η προπόνηση των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε και στην συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή. Σε αυτήν επιστρέφει ο Λευτέρης Λύρατζης, ενώ στον αντίποδα εκτός θα είναι οι Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Κούρτιτς,

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αποτελούν οι:Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κάργας , Νάσμπεργκ, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρει, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα