Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Συμεωνίδη

Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Συμεωνίδη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Συμεωνίδη

bet365

Ο Τάσος Συμεωνίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, ως επιβράβευση της εξαιρετικής του παρουσία στην ακαδημία του συλλόγου.

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε την Τρίτη, ο 18χρονος κεντρικός μέσος, Τάσος Συμεωνίδης. Ο νεαρός χαφ ξεχωρίζει την τελευταία διετία στη «πράσινη» ακαδημία και η σύμβαση ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της εικόνας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τάσο Συμεωνίδη. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Συμεωνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2020. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου γιατί μέσα από αυτό φαίνεται η εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού σε μένα. Είναι η μοναδική ομάδα που το έχει κάνει αυτό για μένα και θέλω να της το ανταποδώσω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό τόσο ο προπονητής όσο και οι συμπαίκτες μου στην Ακαδημία με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του Τάσου Συμεωνίδη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα