Ολυμπιακός: Το story με τον μουντιαλικό Αμαλάχ (vid)

Ολυμπιακός: Το story με τον μουντιαλικό Αμαλάχ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το story με τον μουντιαλικό Αμαλάχ (vid)

bet365

Οι Βέλγοι επανέφεραν το όνομα του μουντιαλικού Αμαλάχ για τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη πάντως το περασμένο καλοκαίρι να μην είχε την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Στα 26 του χρόνια ο Σελίμ Αμαλάχ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Μαρόκου στο φετινό Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Αμαλάχ είναι κυρίως δεκάρι, όμως παίζει και στη θέση 8 και στα άκρα της επίθεσης.

Το όνομα του παίκτη της Σταντάρ Λιέγης επανήλθε στον βελγικό Τύπο για τον Ολυμπιακό (έχει συνδεθεί και με άλλες ελληνικές ομάδες) για μία θέση όμως όπου οι Ερυθρόλευκοι έχουν πληρότητα. Ο Αμαλάχ στο Βέλγιο έχει 9 ματς με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ωστόσο με τον Αμαλάχ - που είναι κάτοχος και βελγικού διαβατηρίου - υπάρχει και μεταγραφικό background από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε σύμφωνα με τις βελγικές πηγές ο παίκτης - του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2023 και τον μήνα Ιούνιο με τον βελγικό σύλλογο - δεν ήθελε να παίξει στην Ελλάδα παρότι είχε στα χέρια του κρούση από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο στο 1.2 εκατ. ευρώ και ένα ποσό 2.5 με 3 εκατ. ευρώ για τη Σταντάρ.

Μάλιστα με βάση τις βελγικές πηγές ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί το καλοκαίρι και με τον νεαρό χαφ Ράσκιν. Έναν χαφ που συνδέθηκε και προσφάτως με τον πειραϊκό σύλλογο.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα