Ολυμπιακός: Οι Ροντινέι και Βρουσάι το δίδυμο για το δεξί άκρο της άμυνας 

Ολυμπιακός: Οι Ροντινέι και Βρουσάι το δίδυμο για το δεξί άκρο της άμυνας 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Ροντινέι και Βρουσάι το δίδυμο για το δεξί άκρο της άμυνας 

bet365

Με δεδομένο το πρόβλημα τραυματισμού του Ανδρούτσου οι Ροντινέι και Βρουσάι θα είναι σε αυτή τη χρονική συγκυρία το δίδυμο στο δεξί άκρο του Ολυμπιακού.

Ο Ροντινέι φτάνει το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έρχεται στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στους Πειραιώτες έως και το 2025.

Σε αυτή τη φάση επειδή υπάρχει το πρόβλημα τραυματισμού του Ανδρούτσου οι δύο παίκτες για το δεξί άκρο της άμυνας στον Ολυμπιακό θα είναι οι Ροντινέι και Βρουσάι. Ο Ροντινέι θα χρειαστεί βέβαια τον χρόνο του για να προσαρμοστεί πλήρως.

Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής είχε 11 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Εκτός από ακραίος μπακ χρησιμοποιείται και ως εξτρέμ.

Μάλιστα θυμίζουμε πως ο Βρουσάι είχε 2 ασίστ στα φιλικά επί ισπανικού εδάφους. Είχε μία ασίστ με Χάντερσφιλντ και μία με Σταντάρ Λιέγης.

Οι δεξιοί μπακ στον Ολυμπιακό

  • Ροντινέι
  • Βρουσάι
  • Ανδρούτσος
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα