Ολυμπιακός: Οι στόπερ που ξεχωρίζει από τη Φόρεστ ο Ανιγκό και οι πιθανότητες να προχωρήσει μία προσθήκη από αυτές (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι στόπερ που ξεχωρίζει από τη Φόρεστ ο Ανιγκό και οι πιθανότητες να προχωρήσει μία προσθήκη από αυτές (vids)

bet365

Ο Γάλλος που έχει θητεύσει στη Φόρεστ ξέρει τα χαρακτηριστικά και την προοπτική τριών στόπερ που έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στη Γαλλία.

Ο λόγος για τους Λοϊκ Μπαντέ, Λοϊκ Μπε Σο και Μπολί. Είναι τρεις κεντρικοί αμυντικοί εκ των οποίων οι δύο είναι νεαροί σε ηλικία. Εξ αυτών οι δύο είναι πιθανό να... αποχαιρετήσουν τη Φόρεστ τον Γενάρη.

Ο Μπαντέ βέβαια είναι δανεικός στη Φόρεστ οπότε για να συμβεί το παραμικρό θα πρέπει να δεχθεί η Ρεν να σπάσει ο δανεισμός του. Με τη Φόρεστ βέβαια δεν έχει παίξει καθόλου. Δεν έχει καμία συμμετοχή φέτος. Το δίκτυο Telegramme πάντως μετέδωσε πως υπάρχει deal η Φόρεστ να γυρίσει πίσω στη Ρεν τον παίκτη και η Ρεν να τον δώσει ξανά δανεικό (φυσικά σε άλλη ομάδα).

Είναι 22 ετών με ύψος 1.91. Ένας στόπερ με γαλλικό διαβατήριο αλλά και διαβατήριο από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Στα 21 του με ύψος 1.87 είναι ο Σο, που έχει διαβατήριο από τη Γαλλία και το Καμερούν. Έχει συμβόλαιο στη Φόρεστ και φέτος έχει παίξει 6 ματς έχοντας 1 γκολ. Τον Σο τον θέλει η Γκινγκάμπ αλλά στην Αγγλία επισημαίνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που φυσικά θα προτιμούσε ο παίκτης.

Υπάρχει και ο 31χρονος διεθνής Ιβοριανός - που επίσης έχει γαλλικό διαβατήριο - Μπολί. Ο Μπολί έχει μόνο 3 συμμετοχές φέτος στη Φόρεστ.

Το ότι βέβαια τους στόπερ αυτούς τους ξέρει ο Ανιγκό και τους έχει... τσεκάρει λόγω και του background του από τη Φόρεστ δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα κλείσουν στον Ολυμπιακό. Ότι έστω δηλαδή ένας εκ των τριών θα πιάσει Λιμάνι.

Σε αυτή τη φάση οι πιθανότητες να προχωρήσει κάτι από αυτές τις προσθήκες είναι μάλλον μοιρασμένες. Ο Ολυμπιακός γενικά κοιτάζει - ξανά - και προς Φόρεστ μεριά ενώ ας μην ξεχνάμε πως από την ομάδα της Νότιγχαμ ήρθαν οι Μπόουλερ και Ουί Τζο.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του Σο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα