Ολυμπιακός: Οι... εξετάσεις για πέντε παίκτες και ο αστερίσκος

Ολυμπιακός: Οι... εξετάσεις για πέντε παίκτες και ο αστερίσκος

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι... εξετάσεις για πέντε παίκτες και ο αστερίσκος

bet365

Στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού υπάρχουν τουλάχιστον πέντε παίκτες που θα περάσουν και προσεχώς από τις... εξετάσεις του Μίτσελ.

Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε - στη 2η θητεία του - τις προπονητικές... τύχες του Ολυμπιακού είχε θέσει ως έναν βασικό του στόχο να μειώσει τον αριθμό των παικτών του ρόστερ. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα περάσουν... εξετάσεις για το εάν χρησιμοποιηθούν περισσότερο ή όχι. Ορισμένοι εξ αυτών είναι και υποψήφιοι για αποχώρηση. Ειδικότερα:

  • Τζος Μπόουλερ

Ο Άγγλος εξτρέμ δεν έχει πάρει τόσες ευκαιρίες αλλά στο διάστημα της προετοιμασίας στην Ισπανία στις προπονήσεις έδειξε καλά πράγματα και δημιουργικά αλλά στα τελειώματά του. Δηλαδή στις προπονήσεις είχε πιο καλή εικόνα από τα φιλικά.

Είναι ιδιαίτερα πιθανό να αξίζει και άλλες ευκαιρίες και μένει να φανεί στα επίσημα ματς το τι μπορεί να δώσει. Ο Μπόουλερ φέτος έχει μόνο 7 συμμετοχές.

  • Ντιαντιέ Σαμασέκου

Ο Αφρικανός χαφ έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται περισσότερο. Όμως θα χρειαστεί να τον δούμε παραπάνω και να τον δει και ο ίδιος ο Μίτσελ. Θα μπορέσει να βγάλει εκτός 11άδας έστω για κάποια ματς τον Εμβιλά; Ερώτηση που μένει να απαντηθεί. Ο 26χρονος μέσος - που είναι κυρίως εξάρι - έχει μόνο 4 ματς φέτος στον Ολυμπιακό.

ΣΑΜΑ1

  • Παπέ Σισέ

Το τελευταίο διάστημα προτού βρεθεί στο Μουντιάλ είχε τεθεί εκτός των πλάνων της ομάδας λόγω προβλημάτων ετοιμότητάς του. Γενικότερα όμως ο Σισέ έχασε τη θέση του βασικού στόπερ. Πήγε όμως στο Μουντιάλ και είναι πιθανό να φέρει προτάσεις. Εάν βέβαια δεν συμβεί αυτό (να πουληθεί δηλαδή) θα πρέπει να αξιοποιηθεί αγωνιστικά. Ο Σισέ έχει φέτος 13 συμμετοχές.

  • Πιέρ Κούντε

Ακόμα και σε σχέση με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ο Κούντε είναι πιο κάτω σε αγωνιστική ιεραρχία. Ο Καμερουνέζος βέβαια πήγε στο Μουντιάλ, πήγε αρκετά καλά σε ατομικό επίπεδο και μένει να διαπιστωθεί εάν θα φέρει πρόταση να φύγει ή όχι. Εάν δεν αποχωρήσει όμως θα πρέπει να δοκιμαστεί εκ νέου αγωνιστικά. Ο 27χρονος χαφ φέτος έχει 13 ματς στον Ολυμπιακό.

  • Αγκιμπού Καμαρά

Παρότι δεν έχει σχέση με τον περσινό Αγκιμπού Καμαρά ο Μίτσελ του έχει δώσει ευκαιρίες. Η αγωνιστική του εικόνα βέβαια παραμένει ένα ερωτηματικό ενόψει της συνέχειας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός φέτος έχει 10 ματς στον Ολυμπιακό με 1 γκολ.

Με έναν αστερίσκο σε αυτή τη συζήτηση μπαίνει και ο Μαρσέλο. Ο 34χρονος αριστερός μπακ σε επίπεδο προετοιμασίας στην Ισπανία έβγαλε τις 2 πρώτες ασίστ του σε φιλικό ματς και είχε σαφώς ένα θετικό πρόσημο ειδικά δημιουργικά και επιθετικά αλλά θα πρέπει ο Μίτσελ να τον δει σε δράση και σε επίσημους αγώνες στη θέση του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα