Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/12) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/12) στο Gazzetta

bet365

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας ασχολούνται με την μεγάλη νίκη-ανατροπή του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι, τα φιλικά του Ολυμπιακού (με Νότιγχαμ το Σάββατο) και της ΑΕΚ (με ΟΦΗ την Παρασκευή), καθώς και με τις μεταγραφές.

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων: Η τεράστια ανατροπή του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού

Sport Day: Πρόβα τζενεράλε τον Σάββατο για τη νεά βερσιόν του Ολυμπιακού του Μίτσελ. Συγκλονιστικός ο «εξάστερος» που επικράτησε με ανατροπή της Αρμάνι στην παράταση με 90-77.

Live Sport: «Πολλά κιλά... αστέρια». Ο «εξωγήινος» Ντουέιν Μπέικον με τους 31 πόντους και τα 7 ριμπάουντ και ο συγκλονιστικός Πάρις Λι με τους 22 πόντους, τις πέντε ασίστ και τα τέσσερα κλεψίματα οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε μεγάλη νίκη στην παράταση επί της Αρμάνι Μιλάνο με 90-77.

Φως των Σπορ: Οι δοκιμές που έκανε ο Μίτσελ για να χωρέσει όλους του τους ποιοτικούς παίκτες από την μέση και μπροστά. Η νέα εποχή στον Παναιτωλικό που άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ξεκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο πόλο.

Πρωταθλητής: Τα σημεία «κλειδιά» για να κερδίσει ο Ολυμπιακός την Βίρτους Μπολόνια. Οι τέσσερις ανοιχτές υποθέσεις του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο (Μαντσίνι, Ράσκιν, Μπαντέ, Ντουμπιά).

Αθλητικές εφημερίδες: Ολοκληρώνεται του Νταρίντα, 11 κρίσιμα ματς μέχρι το τέλος Γενάρη για τον ΠΑΟΚ

Ωρα των σπορ: Τι θέλει να τεστάρει ο Αλμέιδα στο σημερινό προπονητικό φιλικό με τον ΟΦΗ. Γύρισε και ενσωματώθηκε κατευθείαν ο Πινέδα. Έρχεται την Δευτέρα ο Σιμάνσκι.

Metrosport: Η άφιξη του Νταρίντα στην Θεσσαλονίκη για να κλείσει το deal με τον Άρη και οι 48 μέρες κρίσης του Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα