Ο Αλμέιδα και οι επιθυμίες του που είναι και δικές μας!

Ο Αλμέιδα και οι επιθυμίες του που είναι και δικές μας!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
Ο Αλμέιδα και οι επιθυμίες του που είναι και δικές μας!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει σε όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα και αναγνωρίζει ότι όσα θέλει ο ευτυχισμένος Αργεντινός τεχνικός είναι αυτά που αξιώνουν όλοι οι Ενωσίτες, ενώ έχει υστερόγραφο...

Συνιστά, αν μη τι άλλο, προνόμιο να ακους, να διαβάζεις, να συναναστρέφεσαι με προσωπικότητες στο ποδόσφαιρο, αντίστοιχες με αυτή του Ματίας Αλμέιδα. Πόσο μάλλον με τον ίδιο... Μαθαίνεις από το λόγο του, αν είσαι και έξυπνος αλλάζεις από αυτόν, γίνεσαι καλύτερος, αντιλαμβάνεσαι στο σύνολό της τη φιλοσοφία ζωής του (και στο ποδόσφαιρο), η οποία οδηγεί και την καθημερινότητα της εκάστοτε ομάδας, στην προκειμένη την ΑΕΚ. Αποτελεί ευλογία για τον Δικέφαλο να έχει στον πάγκο της αυτόν τον άνθρωπο και πρέπει να το εκμεταλλευτεί!

Με αφορμή την ολοκλήρωση του κανονικού διαστήματος αυτής της μίνι προετοιμασίας των "κιτρινόμαυρων", ο Αργεντινός τεχνικός, μίλησε στους συναδέλφους που βρέθηκαν στην Ολλανδία. Στο Enwsi.gr και το aek365.com κοινώς γιατί πρέπει να αναφέρουμε τα μέσα στα οποία φιλοξενήθηκαν τα λόγια του Αλμειδα και έγινε αναπαραγωγή μέσα από αυτά. Αυτό είναι κάτι που οφείλουν να κάνουν όλοι όσοι δουλεύουν σε τούτο το χώρο γιατί έχει χαθεί καιρό τώρα, τέλος πάντων δεν απασχολεί τον κόσμο αυτό, αλλά τον μικρόκοσμό μας...

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν απόλυτα ειλικρινής, ταπεινός και με υπέροχο λόγο για την ΑΕΚ, τη δουλειά τους στην Ολλανδία, την Αργεντινή και τόσα άλλα ακόμη. Ένας ωραίος τύπος, ένας όμορφος άνθρωπος και πάνω από όλα αυτό που σημείωσα στην αρχή, ειλικρινής και δίχως σκοπιμότητες στο λόγο του. Με σεβασμό σε όσους αναφέρεται, έχοντας πρώτα κάνει όσα προβλέπεται για να μην εκθέσει κανέναν και με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και των παικτών του. Αυτό για μένα είναι πάνω από όλα και δικαιολογεί το μέγεθος της επιτυχίας του και το γιατί αν και παρέλαβε καμμένη γη στα αποδυτήρια της Ένωσης, παρουσιάζει ένα ποδοσφαιρικό τμήμα πιο ενωμένο από ποτέ!

Η συνέπεια στο λόγο και στις πράξεις έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Όπως και η ειλικρίνεια απέναντι σε όλους. Διότι είναι με όλους το ίδιο. Και με τη διοίκηση... Δεν υπάρχει κάτι που να μαθαίνεται από τα Μέσα, δεν παίζει περίεργα παιχνίδια πίσω από την πλάτη κανενός, δεν επιχειρεί να βγαίνει ο ίδιος κερδισμένος και να απογειώνει το προφίλ του σε βάρος προσώπων και συνολικά του club. Αυτό δεν γίνεται να το προσπερνάς και να μη το μετράς, να μη το υπολογίζεις, να μη το αναγνωρίζεις και να μη το σέβεσαι!

Οι δύο σημαντικές αναφορές του Αλμέιδα...

Ματίας Αλμέιδα

Εννοείται ότι έχει πει πολλά σπουδαία πράγματα αλλά επιτρέψτε μου να εστιάσω σε δύο που για μένα είναι τα πλέον σημαντικά για το σήμερα και το αύριο της ομάδας. Πρώτο και σημαντικότερο όλων είναι το κομμάτι που αφορά τον ίδιο. Το πώς αισθάνεται εδώ, τι θέλει να του συμβεί στο μέλλον σε σχέση με την ΑΕΚ και πως το βλέπει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Διότι μπορεί να είμαστε όλοι, γύρω, μέσα και επί τα αυτά, χαρούμενοι που βρέθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στον δρόμο μας, όμως έχει σημασία και αξία να δούμε πως αισθάνεται και ο ίδιος για την ΑΕΚ και τι θα ήθελε με και από αυτήν...

Η ατάκα του πως είναι ευτυχισμένος εδώ και θέλει να μείνει για πολύ καιρό μετατρέπει και εμάς διπλά ευτυχισμένους! Διότι αναγνωρίζεται πίσω από αυτή την ευτυχία του και η άριστη δουλειά της διοίκησης με τον Αργεντινό και την προσώπων που έχει επιλέξει ο Μελισσανίδης για να τρέχουν αυτά τα θέματα. Δουλεύουν έτσι ώστε να έχουν ικανοποιημένο τον προπονητή και αυτό έχει απογειωθεί για να δηλώνει ο ίδιος ευτυχισμένος εδώ και ότι επιθυμεί να μείνει για πολύ καιρό, για πολλά χρόνια. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που το πέτυχαν αυτό, όπως ακριβώς του ρίχναμε όλο το... σκατό την προηγούμενη διετία για τη συγκλονιστική αποτυχία τους που είχε αντίκτυπο και στο αγωνιστικό!

Χαίρομαι λοιπόν γιατί κι εμείς με όσα έχουμε δει θέλουμε να μείνει χρόνια στην ΑΕΚ και να πετύχει. Να ξεπεράσει τον μοναδικό Μπάγεβιτς αν είναι εφικτό και εμείς να ζούμε ευτυχισμένες Κυριακές. Αυτό ακριβώς είναι στο δικό μου το μυαλό. Από κει και πέρα το δεύτερο που ξεχώρισα και μου άρεσε είναι το θέμα των μεταγραφών. Η ξεκάθαρη αλήθεια του που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ρωτήθηκε, δεν κρύφτηκε και άνοιξε για τα καλά την κουβέντα για άμεση ενίσχυση της ομάδας αν αυτό είναι εφικτό. Διότι αναγνωρίζει τη δυσκολία του εγχειρήματος τη χειμερινή περίοδο. Ξεκάθαρα πράγματα... Σωστά δεν είπε θέσεις αλλά θαρρώ όποιος έχει μάτια βλέπει και μυαλό, καταλαβαίνει...

Εξίσου σημαντικό είναι πως η δήλωση του ακολούθησε της ενημέρωσης στη διοίκηση της ομάδας. Τα έχουμε πει και γράψει άλλωστε: δεν χρειάζεται να γυρίσει από Ολλανδία για να μιλήσει, διότι έχει σε καθημερινή βάση επαφή μαζί της, ξεκάθαρα πράγματα. Έχει λοιπόν ενημερώσει σχετικά, είχε μέσω του Κουχάρσκι τη δυνατότητα να κουβεντιάζει καθημερινά μαζί της, αλλά και απ' ευθείας με τον Κονέ και ακόμη αν το αξιώσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έχει εκφράσει δημόσια την εκτίμηση και τη χαρά του για την ΑΕΚ που παρουσιάζει ο Ματίας Αλμέιδα. Δεν το χει κάνει για κανέναν άλλον έως σήμερα σε τέτοιο βαθμό!

Εστίασα σε αυτά τα δύο αν και όλη η κουβέντα του είναι επιθυμίες και στόχοι που είναι ακριβώς όσα θέλουμε και εμείς να συμβούν στην ΑΕΚ... Είναι κοινώς και δικές μας επιθυμίες!

Λιβάι Γκαρσία

Υγ: Έχει δουλέψει και αναλύσει πολύ τον Λιβάι Γκαρσία από την πρώτη μέρα ο Ματίας Αλμέιδα. Είπε για άλλη μια φορά για αυτόν όταν αν εκραγεί θα τον παρακαλάμε να μείνει και δεν... Επιβεβαίωσε αυτό που σας γράφαμε ότι δεν σκέφτεται να τον αξιοποίησει αλλού κατά βάση, κατά συνθήκη ίσως. Το πιο σπουδαίο όμως για τον Λιβάι είναι πως είπε ο κόουτς θα γίνει πολύ καλύτερος. Ας μείνουμε σε αυτό, διότι αυτός ξέρει, αυτός βλέπει και δουλεύει καθημερινά μαζί του. Αξίζει να του έχουμε εμπιστοσύνη του Αλμέιδα με όσα μας έχει δείξει. Αν μη τι άλλο, αξίζει... Το κέρδισε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...