Ελίασον: «Χαίρομαι να είμαι εδώ, όλα πάνε καλά» (vid)

Ελίασον: «Χαίρομαι να είμαι εδώ, όλα πάνε καλά» (vid)

Newsroom
Ελίασον: «Χαίρομαι να είμαι εδώ, όλα πάνε καλά» (vid)

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για την παρουσία του στην ΑΕΚ, δεν κρύβει τη χαρά του που αποτελεί μέλος της ομάδας και πως παρά την αποθεραπεία του είναι την Ολλανδία με τους συμπαίκτες του.

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV και υπογράμμισε ότι χαίρεται που είναι στην ομάδα. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρονται τα εξής: «Παρά το γεγονός πως είναι στην φάση της αποκατάστασης από τον σοβαρό τραυματισμό του στις 6 Νοεμβρίου στην Τρίπολη, ο Νίκλας Ελίασον βρίσκεται μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ στο Burgh Haamstede της Ολλανδίας.

Ο Σουηδός επιθετικός συνεχίζει εδώ την θεραπεία και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μιλώντας στην κάμερα του AEK TV δηλώνει χαρούμενος που ακολούθησε την αποστολή της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ελίασον:

Για την παρουσία του, στην Ολλανδία, παρά το ότι είναι τραυματίας: «Για μένα είναι πολύ καλό να βρίσκομαι εδώ με την ομάδα και να συνεχίζω εδώ την αποκατάσταση μου. Θέλω να είμαι εδώ, στην προετοιμασία της ομάδας για το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, με πολλά σημαντικά παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος να βρίσκομαι εδώ, μαζί με όλη την ομάδα».

Για το πώς είναι σωματικά και ψυχολογικά: «Όλα έχουν πάει καλά. Όλα έχουν πάει καλά, η εγχείρηση πήγε καλά και ήδη είμαι σε πορεία επιστροφής. Δουλεύω και στην φυσική μου κατάσταση. Όλα έχουν πάει καλά, όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση κι ελπίζω πως σύντομα θα είμαι πίσω».

Για το πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί: «Δεν θέλω να μιλάω για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό και να επικεντρώνομαι εκεί. Κάθε βδομάδα που περνάει, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ελπίζω πως θα είναι το συντομότερο δυνατό, γιατί έχουμε μπροστά μας καλά ματς, σημαντικά ματς και φυσικά θέλω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλά προς το παρόν προσπαθώ να σκέφτομαι βδομάδα με τη βδομάδα».

Για το αν είχε παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν: «Όχι, είναι η πρώτη φορά που τραυματίζομαι. Ως τώρα στην καριέρα μου δεν έχω χάσει σχεδόν ούτε ένα ματς. Είναι μια κάπως διαφορετική εμπειρία. Αλλά μαθαίνουμε, προσπαθούμε να μένουμε θετικοί, χαρούμενοι».

Για τη φάση από την οποία προκλήθηκε ο τραυματισμός τραυματισμό του: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα φυσικής επαφής. Αυτού του είδους οι τραυματισμοί θα συμβούν. Για μένα ήταν ο πρώτος πραγματικά άσχημος τραυματισμός. Ήταν ένα τάκλιν, για να πω την αλήθεια δεν θέλω να γυρίζω και πολύ εκεί. Ανήκει στο παρελθόν και τώρα προσπαθώ να είμαι θετικός και να επιστρέψω πιο δυνατός».

Για το πρώτο μισό της σεζόν, τόσο για τον ίδιο, όσο και την ΑΕΚ: «Το πρώτο κομμάτι της σεζόν ήταν ένα καλό διάστημα για την ομάδα νομίζω. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και συνολικά ένα πολύ καλό γκρουπ. Σκέφτομαι πολύ θετικά για την συνέχεια. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια κι ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε σε καλή φόρμα. Όσον αφορά την προσαρμογή μου προσωπικά ήταν οι πρώτοι δύο μήνες στην ομάδα και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα, με το club, με τους οπαδούς, με όλα. Μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα, το ίδιο και στην οικογένεια μου. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το πρώτο μου διάστημα στην ομάδα και σκέφτομαι το μέλλον με ενθουσιασμό».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Σίγουρα πρέπει να παλέψουμε για όλα. Έχουμε την ποιότητα, έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Μπορούμε να πιέσουμε για όλα μέχρι το τέλος. Κι ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε εμείς νικητές».

Όσο για το ποιος θα κερδίσει το Μουντιάλ: «Η Βραζιλία!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα