Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/12) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/12) στο Gazzetta

bet365

Στις φιλικές νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στέκονται τα περισσότερα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής, από τα οποία δεν λείπουν η ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Εφές κι ο αποκλεισμός της Γερμανίας στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ.

«Φορτούνης για Μουντιάλ, τρένο παντού ο Παναθηναϊκός»

Sport Day: Φορτούνης Reloaded, ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, για τον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε 2-0 της Χάντερσφιλντ με τον «Φόρτου» να είναι σκόρερ και κορυφαίος της ομάδας. Εθισμένος στις νίκες ο Παναθηναϊκός, Εξω η Γερμανία, δεν άντεξε απέναντι στην Εφές ο μπασκετικός Ολυμπιακός.

Live Sport: Τρένο παντού ο Παναθηναϊκός για τη φιλική νίκη επί της Μπερ Σεβά, Φορτούνης on fire ο οποίος ήταν εξαιρετικός μαζί με Μαρσέλο, Κασάμι και Ελ Αραμπί. Περίπατος στα... χιόνια για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τη νίκη επί της Βίκινγκ Μπέργκεν. Απαιχτη η Εφές, με την ομάδα του Μπαρτζώκα να το παλεύει ως το τέλος. Και στο τέλος; Έξω η Γερμανία.

ΦΩΣ των Σπορ: Πάλι από την άμυνα, ο βασικός τίτλος, αναφερόμενος στην ήττα από την Εφές. Αλλη εικόνα για την ομάδα του Μίτσελ, ακόμα χάνει γκολ το Βέλγιο, ο εφιάλτης του 2018 για τη Γερμανία.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Οργίασε! Φορτούνης για Μουντιάλ. Συναγερμός τέλος για Μαρσέλο. Σκάρπα: Για 3 λόγους δεν τον έφερε ο Ολυμπιακός. Τρίποντη μαχαιριά για την ομάδα μπάσκετ από την Εφές. Εριξε βόμβα στο Κατάρ η Ιαπωνία.

Αθλητικές εφημερίδες: Αλμέιδα σε παίκτες «σας θέλω πολεμιστές»

Ωρα των Σπορ: «Σας θέλω πολεμιστές», το ξεκάθαρο μήνυμα του Αλμέιδα στους παίκτες του. Επιστρέφουν οι τρεις Μουντιαλικοί, συνεχίζουν οι Βίντα - Σιμάνσκι. Αποθέωση για Πινέδα στο Μεξικό και μεταγραφικά συμβούλια στην Ολλανδία.

Metrosport: Μένει ζεστός ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε 3-0 την ΑΕΛ στην Κύπρο. Γερμανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι η Γκλάντμαχ μπορεί να πάρει τον Κουλιεράκη με 3 εκατ. ευρώ. Πολύτιμος. Ο Πάρντιου δείχνει εμπιστοσύνη στον Ματέο Γκαρσία, η ΠΑΕ είναι έτοιμη να δρομολογήσει την ολοκλήρωση του μεταγραφικού της πλάνου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα