Ο Μοχαμάντι και τι ισχύει για το αριστερό μπακ!

Ο Μοχαμάντι και τι ισχύει για το αριστερό μπακ!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Μοχαμάντι και τι ισχύει για το αριστερό μπακ!

bet365

Επανήλθε η συζήτηση για το ενδεχόμενο η Ένωση να κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ ελέω τραυματισμού του διεθνούς Ιρανού, διαβάστε τα δεδομένα...

Η κουβέντα επανήλθε γύρω από το θέμα της ενίσχυσης της ΑΕΚ, το ενδεχόμενο να γίνει επιπλέον κίνηση και προσθήκη για την ακρίβεια, αφού ήδη έχει έρθει στην ομάδα και δουλεύει μαζί με τους υπόλοιπους (αν και υπολογίζεται για Γενάρη), ο Πάολο Φερνάντες. Με αφορμή φυσικά το γεγονός ότι ο Μιλάντ Μοχαμάντι τραυματίστηκε και βγήκε από το πρόσφατο ματς με τις ΗΠΑ στο Κατάρ και αποδείχτηκε ότι είχε θέμα στον προσαγωγό το οποίο δεν το λες και μικροπρόβλημα. Συνήθως είναι δύσκολος ο προσαγωγός και χρειάζεται περισσότερος χρόνος από οποιοδήποτε άλλο μυϊκό αντίστοιχο θέμα.

Μένει βέβαια το πιο σημαντικό: να δούμε τι ακριβώς έχει πάθει. Αν πρόκειται για τράβηγμα απλά, ή για θλάση, ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του στην Αθήνα και την βάση του για να αρχίσει και πάλι δουλειά με την ΑΕΚ. Ο διεθνής Ιρανός μπακ με την εικόνα έως σήμερα στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα έχει καταφέρει να σηκώνει συζήτηση γύρω από το ότι θα είναι απώλεια και σημαντική για την Ένωση και την ενδεκάδα της, για το αριστερό άκρο της άμυνας πιο συγκεκριμένα, εκεί όπου υπολογίζεται και ο συμπατριώτης του Χατζισαφί στην ΑΕΚ.

Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να υπογραμμίσουμε ότι δεν προκύπτει ανάγκη από τον τραυματισμό του Μοχαμάντι για την προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τέτοια (σ.σ.: ανάγκη) υπάρχει από πριν ενόψει καλοκαιριού με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Χατζισαφί ολοκληρώνεται και η ΑΕΚ έχει στόχο να πετύχει ουσιαστική αναβάθμιση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θέλει να φέρει κοινώς έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή (και όχι με ξένο διαβατήριο) να μοιράζεται τη θέση με τον Μοχαμάντι...

Συμπερασματικά οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι τούτη τη στιγμή σε αναζήτηση αριστερού μπακ για άμεση προσθήκη και συνεχίζουν να ψάχνουν για το καλοκαίρι με τη διαφορά ότι αν προκύψει εξαιρετική περίπτωση που να δύναται να προχωρήσει από τώρα προφανώς και θα αλλάξει τα παραπάνω δεδομένα. Δύσκολο βέβαια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που είναι περισσότερο για μπαλώματα... Άλλωστε αυτή τη στιγμή από την Ολλανδία όπου βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα και ενώ πληροφορήθηκε για τον τραυματισμό του Μοχαμάντι δεν αξίωσε να αντικαταστάτη του, ή γενικά να προχωρήσει άμεσα η ομάδα για αριστερό μπακ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα