Ολυμπιακός: Οι δύο ασίστ του Αγκιμπού Καμαρά και το γκολ του Μπόουλερ (vid)

Ολυμπιακός: Οι δύο ασίστ του Αγκιμπού Καμαρά και το γκολ του Μπόουλερ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δύο ασίστ του Αγκιμπού Καμαρά και το γκολ του Μπόουλερ (vid)

bet365

Ο νεαρός Αφρικανός και ο Άγγλος εξτρέμ παρότι ήταν στην ομάδα των ηττημένων στον Ολυμπιακό κατάφεραν να φανούν δημιουργικά και επιθετικά.

Μπόουλερ και Αγκιμπού Καμαρά. Είναι δύο από τα αγωνιστικά... στοιχήματα για τον Μίτσελ και τον Ολυμπιακό. Πάντως τα πρώτα δείγματά τους σε επίπεδο προετοιμασίας στην Ισπανία έχουν βγάλει ορισμένες θετικές αγωνιστικές πτυχές του.

Οι Αγκιμπού Καμαρά και Μπόουλερ παρότι ήταν στην ομάδα των Μπλε που έχασε από τους Κίτρινους βοήθησαν την ομάδα τους δημιουργικά και επιθετικά. Ο Αγκιμπού Καμαρά είχε 2 ασίστ με τον Μπόουλερ να σκοράρει μία φορά με πολύ καλό τελείωμα.

Μία φάση δε πριν το εξαιρετικό γκολ του Φορτούνη ενδεχομένως ο Μπόουλερ να είχε δίκιο που ζητούσε φάουλ που του έγινε από τον Κασάμι. Βέβαια αυτά τα στοιχεία από μόνα τους δεν αρκούν. Ωστόσο αποτελούν μία καλή... βάση για τη συνέχεια.

Ο δε Μπόουλερ σε αντίθεση με τον Ντε Λα Φουέντε μπήκε στην αποστολή για την Ισπανία. Πάντως και από τον Άγγλο και από τον Αγκιμπού ο Ολυμπιακός περιμένει παραπάνω στη συνέχεια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα